AcasăSOCIALIohannis a primit o lovitură chiar de Ziua Naţională. Oamenii s-au adunat...

Iohannis a primit o lovitură chiar de Ziua Naţională. Oamenii s-au adunat în faţa Cotroceniului şi i-au strigat „Demisia!”

Klaus IohannisIohannis a primit o lovitură chiar de Ziua Naţională. Oamenii s-au adunat în faţa Cotroceniului şi i-au strigat "Demisia!"

Klaus Iohannis nu a avut un 1 Decembrie foarte liniştit. Au existat oameni care s-au adunat în faţa Palatului Cotroceni, pentru a-i striga „Demisia!”.

Rafael Ciobotaru, care a cântat cu Iris, foarte incisiv la adresa preşedintelui

Rafael Ciobotaru, cântăreţ care a colaborat în trecut cu formaţia Iris, l-a contestat foarte puternic pe şeful statului. El a spus că-i reprezintă pe „mulţi dintre artiştii din România” care „nu s-au vândut” şi a cerut renunţarea la măsurile de protecţie sanitară specifice perioadei de pandemie, inclusiv la masca de protecţie, despre care a spus că „nu apără pe nimeni”.

Am venit pentru a-l întreba pe preşedintele Iohannis cum este cu demisia, dacă se consideră vinovat de genocid şi de înaltă trădare. Dacă se vaccinează el primul şi să terminăm cu aceste mizerii pe feţele noastre (se referă la măşti, n.r.).

Stăm aici cât vom rezista, până iese Iohannis şi ne spune ghinion. O să-i spunem şi noi ghinion. Am pornit toaca creştină pentru a chema la credinţă şi preoţii şi călugării„, a declarat Rafael la postul Antena 3.

Rafael a mai protestat şi după Colectiv

Rafael Ciobotaru este un obişnuit al protestelor, inclusiv cele desfăşurate la Palatul Cotroceni. Rafael a mers la Palatul Cotroceni, după tragedia de la Colectiv, susţinând că-i reprezintă pe „protestatarii din Piaţa Universităţii”. El l-a îmbrâncit pe reprezentantul unui ONG, pe care l-a acuzat că „se reprezintă pe sine” şi că nu a luat parte la protestul din piaţă.

Iohannis a vorbit, marţi, despre un 1 Decembrie în pandemie

Ca în atâtea momente definitorii ale zbuciumatei noastre istorii, în fiecare zi, bărbaţi şi femei, plini de curaj şi de dârzenie, luptă cu pandemia şi, prin salvarea altor români, duc, de fapt, mai departe idealurile de unitate şi unire, în spirit şi acţiune, care s-au împlinit în acel neasemuit 1918.

De la începutul pandemiei, suntem fizic distanţaţi unii de alţii, ne vedem mai rar şi resimţim absenţa interacţiunii cu cei dragi, iar graniţele par din nou a ne despărţi. Şi totuşi, nimic nu ne poate ţine departe, în spirit, pentru a rememora marea realizare de acum mai bine de 100 de ani, nimic nu ne poate împiedica să ne aducem aminte, astăzi, de toţi cei care, cu credinţă, viziune, abnegaţie şi jertfă, au contribuit la desăvârşirea Statului român modern„, a spus Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
904 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce sa-si dea demisia hahalera asta care ii uraste pe romani,pe copii,le saboteaza drepturile,si le rade in nas. Desi ar avea bani destui sa plece dracului unde o vedea cu ochii,eventual la Miami unde se zice ca are alta casa,un viloi luat tot pe meditatii,cum” a primit” si sepcuta. Jigodia asta este mai urat de romani pt. tot raul pe care-l face Tarii si poporului,mai urat chiar decat predecesorul ” iesi afara,javra ordinara „,ca numai de nenorociti avem parte.

  2. Ce sa-si dea demisia hahalera asta care ii uraste pe romani,pe copii,le saboteaza drepturile,si le rade in nas. Desi ar avea bani destui sa plece dracului unde o vedea cu ochii,eventual la Miami unde se zice ca are alta casa,un viloi luat tot pe meditatii,cum” a primit” si sepcuta. Jigodia asta este mai urat de romani pt. tot raul pe care-l face Tarii si poporului,mai urat chiar decat predecesorul ” iesi afara,javra ordinara „,ca numai de nenorociti avem parte.

  3. Votati si alungati javrele astea in frunte cu Klovn, Lucovid, Arahat, Tataru si toata clica de generali tradatori de neam si tara, criminali de la revolutie, cumparatori de fiare vechi si mai nou, bietul Gheorghita din portita lui Streinu Cercel, colonel peste noapte, cat sa fie bun de declarat asasin al romanilor. Vaccinarea mamilor voastre care v-au facut loaze si oameni de tot kkatul…Prafu si pulberea sa se aleaga de ciuma si lepra PNL-USR-PLUS…Alergati credinciosii cu elicopterele sa nu va blesteme urma pe pamant?! Blestemul nu are recurs, nici apel, banditii mastilor chinezesti…KLAUN …clovnul Europei…VACCINATI PRIMII FIR-AR VIATA VOASTRA DE RUINA!!!! LA PUSCARIE, TRADATORILOR!

  4. Ponta, nu te bucura, ca esti mai ceva ca Klovn, tu ai jepcait cu Ghita, cu Kovesi, cu Coldea, cu Maior, cu Oprea…si acum vinzi gogosi ca o sa aduci bine romanilor? Caror romani, aia care te-au ajutat sa ascunzi bani prin Arabia Saudita, Dubai…Acum sa nu uitam ca Marcel Vela e sluga lui socru-tau si tu ca procuror l-ai impins in mormant pe CRISTIAN ANDREI PANAIT..Nu te mai satura si pe tine satanistii cu care esti inhaitat..
    Pe cati ai bagat la puscarie Ponta, ca ai avut pohta asta? Andrei al tau are de platit politele tale…desi ai cam avut semne pentru asta…Dar te obliga FAMIGLIA ?!

    • SPECIFIC DIN CAPUL LOCULUI : NU SUNT ROMAN ! Sunt mancatorul de kkt mancurt stalinist CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , tai frunza si latru la stele pentru 3 copeici postarea , nu cred ca apuc ghiocelul , ultimul borcan de stevie l-am bagat azi la mat . Noroc cu salubritatea Tiraspol , din cand in cand ma mufeaza la vidanja sa halesc kkt si ma revigoreaza din stadiul muribund . Tot inainte , spre coparseu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger