AcasăSOCIALIoana Mihăilă, veşti de ultimă oră pentru elevi: ce se întâmplă cu...

Ioana Mihăilă, veşti de ultimă oră pentru elevi: ce se întâmplă cu măştile, în şcoli!

Ioana mihaila Ioana Mihăilă, veşti de ultimă oră pentru elevi: ce se întâmplă cu măştile, în şcoli!

Este clar: din 13 septembrie, elevii vor reveni în bănci. Anul școlar se va redeschide cu prezența fizică a copiilor, iar purtarea măștii va fi obligatorie în școală pentru copiii de peste șase ani.

În spațiile deschise, însă, purtarea măștii nu va mai fi obligatorie, iar activitățile de la ora de sport „vor fi preponderent încurajate să aibă loc în spațiu deschis”.

Activităţile sportive, în spaţii deschise, fără măşti

Ca urmare a discuției am agreat că prioritatea este menținerea școlilor deschise cât mai mult timp posibil și oferirea posbilității de învățământ în format fizic.

De asemenea, trebuie să avem în vedere că acestor copii trebuie să le oferim un cadru sigur și continuarea unor măsuri de protecție în așa fel încât transmiterea la această vârstă să rămână cât mai mică posibil.

Din acest motiv, purtarea măștii în școală va fi obligatorie în continuare pentru copiii de peste șase ani, purtarea măștii în spații deschise nu va mai fi obligatorie.

De asemenea, pentru activitățile sportive, ele vor fi preponderent încurajate să aibă loc în spațiu deschis, iar pentru cele în spații închise se va decide în funcție de incidența din comunitatea respectivă dacă ele se pot desfășura în spații închise sau nu”, a spus Ioana Mihăilă.

Ministrul Mihăilă a răspuns şi întrebărilor legate de personalul medical care nu s-a vaccinat, iar unul dintre scenariile prezentate i-ar lăsa pe respectivii angajaţi fără mai multe sporuri.

Am avut mai multe ipoteze de lucru. Testarea să fie făcută în unitatea sanitară, iar costurile să fie suportare din fondul de sporuri al personalului medical care nu e vaccinat. E în propunere, dar trebuie să fie avizat și de alte ministere”, a spus ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

author avatar
Andrei Ștefan
264 afisari

2 COMENTARII

  1. Tanti, lasă-ne cu poeziile astea globaliste, neomarxiste si naziste.
    Sunteți un grup dubios infracțional de medici cumpărați cu bani de globalisti care vreți să le duceți planul criminal la îndeplinire.
    Ați primit bani grei pentru asta.
    Sunt atâția medici sănătoși la cap care susțin că vaccinul experimental distruge imunitatea si nu protejează ba chiar se poate face gripă si după vaccinarea voastră. Pentru că este o gripă. Sunt mulți în țară si în lume care stiu cu ce vă ocupați voi ăstia vaccinişti. Vă vom da în vileag pe toți. Cercel e pitit, dar a scos tineretul la înaintare. Stăm cu ochii pe voi.

  2. Ioana Mihaila mai are de plasat cateva milioane de masti si niste milioane de vaccin…1. Sa isi bage undeva toata marfa…oricum activitatea ei e rusinoasa si pentru un felcer veterinar..2. Bataie mare pe stergerea urmelor vacinului..BILL GATES E BELIT ..FAUCI E PE TOBOGAN…CE VORBESTI ARAFAT? O TOT DATI PE MI6 POATE SCAPA DE PUSCARIE, AI?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger