AcasăSOCIALInterzis în metrou! Oamenii nu vor mai avea acces nici pe peron....

Interzis în metrou! Oamenii nu vor mai avea acces nici pe peron. Anunțul oficial de la Metrorex

metrouInterzis în metrou! Oamenii nu vor mai avea acces nici pe peron. Anunțul oficial de la Metrorex / foto: stirileprotv.ro

Metrorex a făcut un anunț îngrijorător, în care se menționează că sunt șanse mari ca să nu mai fie permis accesul în stațiile de metrou în situațiile de urgență, în contextul epidemiei cu noul Coronavirus.

Reprezentanții Metrorex și ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public, cei ai Poliției Metrou, dar și ai firmelor de pază la metrou au avut sâmbătă o întrevedere, pentru a lua măsuri urgente și pentru a stabili un plan în vederea stopării infectării cu noul coronavirus.

„În cadrul întâlnirii s-a evaluat modul de acționare existent, astfel:

a) Se acționează zilnic, în schimburi, cu 24 de agenți de poliție, 12 echipe mixte poliție/ jandarmi, cu două echipe în ținută civilă, acordându-se aproximativ 50/60 de sancțiuni zilnice;

b) Având în vedere evoluția pandemiei Covid 19, s-au făcut demersuri pentru suplimentarea numărului de jandarmi;

c) În cele 63 de stații de metrou acționează zilnic 320 de agenți de pază în trenurile de metrou și stații, fiind constituite inclusiv 10 patrule mobile;”, se arată într-un comunicat Metrorex.

O posibilă colaborare cu Poliția Locală

În urma discuțiilor s-a decis ca în situații de urgență, călătorii să nu mai aibă acces la metrou. În acest sens, agenții de securitate vor îndruma călătorii, prin mai multe anunțuri prin care vor primi recomandări, pentru a nu mai accesa stațiile de metrou până la reglementarea situației.

„S-a actualizat modul de actionare in ceea ce priveste aplicarea procedurilor de comunicare in situatii de urgenta pe fluxul informational METROREX – Politia Metrou, respectiv firme de paza – METROREX si firme de paza – Politia Metrou. Astfel, in situatiile de urgenta, pana la prezentarea fortelor de Politie, controlorii de acces si agentii de securitate vor indruma calatorii, prin anunturi la statia de sonorizare, respectiv prin recomandari verbale, sa nu acceseze statiile de metrou pana la reglementarea situatiei.”, informează Metrorex, conform comunicatului de presă.

author avatar
Andreea Vlad
961 afisari

3 COMENTARII

  1. România, stay polițienesc, stat NAZIST. HUOOO! Băgați-ne, mă, direct la gazare, ce vă mai complicați?

  2. Futu-va in gura de dementiiiiiiiiiiiiiii dracului !….la morga cu voi imbecililorrrrrrrrrrrr!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger