AcasăSOCIALIntervenții contra cronometru pe litoral. Doi tineri scoși din apa mării. A...

Intervenții contra cronometru pe litoral. Doi tineri scoși din apa mării. A fost chemat elicopterul SMURD

Grav accident cu un microbuz pe A1. S-a declanșat Planul Roșu și s-a chemat un elicopter SMURD

Salvatorii au fost chemați de urgență, sâmbătă, la malul mării, în ajutorul a două persoane care au fost scoase din valuri.

Ambele intervenții contracronometru s-au derulat pe plaja din Mangalia.
Conform ISU Dobrogea, într-unul dintre cazuri a fost vorba despre o fată de 17 ani, care a fost scoasă la mal conștientă. În cealaltă situație de risc s-a aflat un bărbat în vârstă de 31 de ani, găsit, din câte se pare, în stare de inconștiență.

Din câte au transmis cadrele medicale citate de presa locală, fata a fost dusă cu o ambulanță la spitalul din Mangalia. Tânărul, în schimb, a fost preluat cu un elicopter SMURD, pentru a fi transportat cât de rapid cu putință la Spitalul Județean Constanța.

Avertizare de vânt puternic

E de precizat faptul că la această oră este în vigoare o avertizare nowcasting (de fenomene periculoase imediate -n.n) tip COD GALBEN. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis că în intervalul orar 15-18, în zona județelor Constanta și Tulcea se vor semnala ”intensificări locale ale vântului, cu rafale în general de 55 – 65 km/h”. Drept urmare, sunt condiții ca și în orele următoare valurile să fie semnificative.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger