AcasăSOCIALIntervenție de urgență a salvatorilor clujeni: doi bărbați au căzut de la...

Intervenție de urgență a salvatorilor clujeni: doi bărbați au căzut de la aproape 10 metri înălțime – VIDEO

Intervenție de urgență a salvatorilor clujeni: doi bărbați au căzut de la aproape 10 metri înălțime - VIDEO

Echipele de salvatori au fost alertate și au intervenit de urgență, joi, în zona clădirii unei instituții de învățământ superior din Cluj, aflate în renovare. Totul, ca urmare a unui incident în care au fost implicate două persoane. Este vorba despre doi bărbați care au fost preluați de echipaje medicale și duși la spital, pentru investigații de specialitate și tratament.

Din primele date furnizate de către reprezentanții ISU Cluj, aceștia au căzut cu un lift destinat lucrărilor de construcție, de la o înălțime considerabilă.

”O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 13.00, pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma căderii de la înălțime a doi bărbați, care cel mai probabil erau implicați în lucrări de renovare a clădirii Facultății de Geografie din municipiul Cluj-Napoca. Aceștia au căzut de la o înălțime de cca 10 m, cu un lift pentru manipularea materialelor de construcții”, au transmis cei de la ISU, citați de monitorulcj.ro.

Victimele au suferit mai multe traumatisme, la momentul la care au ajuns la ei salvatorii unul dintre bărbați fiind cooperant și celălalt în stare de semiconștiență, conform aceleiași surse. Cei doi oameni au fost preluați de către echipajele medicale și duși la spital.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre condițiile în care a avut loc incidentul în urma căruia cei doi bărbați au ajuns pe mâna medicilor.