AcasăSOCIALIntervenție cu emoție la Iași. Și-a bătut un cui în cap și...

Intervenție cu emoție la Iași. Și-a bătut un cui în cap și s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune (FOTO)

stalpIntervenție cu emoție la Iași. Și-a bătut un cui în cap și s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune (FOTO)

Un ieşean s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a ameninţat că se aruncă de la 30 de metri. Cu greu l-au convins polițiștii pe individul care avea bătut un cui în frunte să coboare.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul în vârstă de 35 de ani a mărturisit că a furat o bicicletă şi se temea că va fi dus la Poliţie.

Reprezentanţii IPJ Iaşi au declarat că incidentul a fost anunţat printr-un apel la 112. „Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Urbană Iaşi au fost anunţaţi, printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat a urcat pe un stâlp şi ameninţa că se va sinucide.

În urma acestei sesizări, poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului. În urma discuţiilor pe care le-au avut cu bărbatul l-au convins să coboare.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate. Verificările continuă pentru a se stabili întreaga stare de fapt, urmând a fi dispuse de către poliţişti a măsurilor legale”, declară reprezentanţii IPJ Iaşi.

foto UPU Iași

Purtătorul de cuvânt al UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a transmis că bărbatul a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru a primi îngrijiri medicale.

author avatar
Andreea Vlad
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger