AcasăSOCIALÎNFIORĂTOR! Tânără înjunghiată în gât, într-un taxi! S-a întâmplat în Capitală

ÎNFIORĂTOR! Tânără înjunghiată în gât, într-un taxi! S-a întâmplat în Capitală

sursa foto: romaniatv.net

O tânără a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiată în gât. Agresorul ar fi chiar iubitul ei, iar scenele de groază ar fi avut loc sâmbătă, într-un taxi staționat pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Bărbatul a fugit de la fața locului, dar a fost prins de către oamenii legii, fiind în primă fază reținut.

Femeia de 31 de ani a fost înjunghiată sâmbătă de către iubitul ei, în timp ce se afla într-un taxi staţionat în faţa locuinţei sale din Sectorul 2 al Capitalei, ea fiind în prezent internată în stare gravă la spital, potrivit Agerpres.

Bărbatul acuzat de oribila faptă are 23 de ani. Acesta a fost prins şi reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor.

Victima, dusă de urgență la spital chiar cu taxiul

Din câte au anunțat, luni, reprezentanții Parchetului Capitalei, tânăra a fost dusă la spitalul Floreasca, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. „La data de 18.03.2023, în jurul orei 01,20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staţionat în faţa locuinţei sale din municipiul Bucureşti, Sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuţit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală anterioară, după care a fugit de la faţa locului.

Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă”, a anunţat, luni, Parchetul Capitalei.

Despre atacator s-a mai aflat că a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cazul de față, cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Nu se știe exact ce anume l-ar fi putut împinge pe bărbat să comită gestul înfiorător.

author avatar
Andrei Coman