De la vorbe și ceartă s-a ajuns la un deznodământ groaznic. O dispută între frați s-a încheiat înfiorător – unul dintre frați a murit, iar celălalt a ajuns în arest.
Un episod șocant s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 39 de ani. Cel acuzat că i-ar fi cauzat moartea e chiar fratele acestuia. Suspectul a fost arestat preventiv. Din primele informații, oribila crimă dintr-o localitate arădeană s-ar fi produs pe fondul unor neînțelegeri legate de o moștenire. Dar și ca urmare a consumului de alcool.
Astfel, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Neudorf, județul Arad, a fost arestat preventiv. Din primele date, acesta şi-ar fi ucis fratele după ce a băut cu el alcool, iar la un moment dat au început să se certe din cauza unei moşteniri.
Crima a fost descoperită de poliţişti la scurt timp după ce a fost comisă, agenţii fiind chemaţi prin apel la 112 de către vecinii care au auzit scandalul dintre cei doi fraţi, potrivit Agerpres.
Suspectul a fost arestat duminică după-amiază şi şi-a recunoscut fapta, a declarat, luni, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu.
Lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă
De la oficialul Parchetului s-a aflat că victima a fost lovită cu pumnii și picioare, dar și cu o bâtă. „Pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri legate de moştenire, inculpatul în vârstă de 46 de ani i-a aplicat fratelui său de 39 de ani mai multe lovituri cu pumnii, picioarele, cu o bâtă şi un borcan spart, provocându-i victimei multiple leziuni care au condus la deces. Potrivit concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Arad, moartea a fost violentă şi a fost cauzată de politraumatism cu componente cranio-cerebrale, toracice şi abdominale”, a precizat Lungu.
Suspectul, respectiv bărbatul de 46 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunile de violenţă în familie şi omor calificat.
condoleante
13 afisari
Si sa vezi ca ramane unic mostenitor.
Pentru ca onorabilul Parchet nu face demersuri pentru notarea interdictiei de a mosteni.
Si nici judele nu se oboseste.
Zice doar ca i se intezice dreptul de a candida…
Se pare ca nu s-a schimbat nimic din 1920, anul cand Rebreanu a publicat romanul Ion pana in prezent. Romanii se omoara intre ei pentru o plama de pamant, iar grofii iau sute de hectare cu japca (pardon, cu Restitutio in integrum, cum se spune in „justetea” romaneasca).
Mai am ceva sperante, tinand cont ca Rascoala a fost publicat in 1932. Poate in deceniul urmator se va scrie despre cum s-au rasculat si taranii romani din secolul XXI.