AcasăSOCIALÎncurcătură șocantă la Câmpulung. Un bărbat a aflat că tatăl său fusese...

Încurcătură șocantă la Câmpulung. Un bărbat a aflat că tatăl său fusese înmormântat de o altă familie!

Caz de groază în județul Suceava. Greu încercat deja de pierderea tatălui, un bărbat din Paltinu, comuna Vatra Moldoviței a descoperit cu stupoare – când a vrut să ridice sicriul părintelui său, pentru a-l înmormânta creștinește – că omul în vârstă de 49 de ani fusese deja înhumat. Ca urmare a încurcăturii, fiul bărbatului înmormântat de o altă familie s-a văzut nevoit să apeleze la poliție.

Situația regretabilă datează din Câmpulung Moldovenesc. Și a apărut după ce – dintr-o eroare greu de imaginat – rudele unui bărbat de 81 de ani au luat acasă, de la morga spitalului din localitate, trupul neînsuflețit al unei alte persoane. Adică al tatălui bărbatului care a și dezvăluit întreaga situație unei publicații locale. Așa s-a aflat că Petru Cramer și-a găsit sfârșitul într-o pădure, de unde a fost dus – joi – la morga din Câmpulung Moldovenesc. ”De acolo mi s-a spus că este de serviciu doar un singur medic legist pe toată zona și voi fi sunat când să vin după tata. Am primit un telefon sâmbătă, iar când am ajuns acolo un medic și o asistentă mi-au spus că trebuie să mai aștept. Cum stăteam la poartă a venit cineva de la pompe funebre, care mi-a transmis că a apărut o încurcătură, dar că se rezolvă rapid. Apoi a venit și portarul care mi-a spus că tatăl meu este deja îngropat în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc”, afirmă Cosmin Cramer, pentru ”Monitorul de Suceava”.

Omul nu a stat pe gânduri și s-a dus la poliția din localitate, unde a formulat o plângere și, totodată, și-a dat acordul pentru deshumarea trupului tatălui său. După ce cadavrul victimei va fi supus necropsiei, familia va putea să îl ia de la morgă, pentru a-l conduce pe ultimul său drum.

Abia după ce Petru Cramer va fi înmormântat de familia sa, fiul acestuia va căuta să afle răspunsuri pentru situația uluitoare la care s-a ajuns. Conform sursei citate, Poliția Câmpulung Moldovenesc a deschis deja un dosar penal în acest caz.

69 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri