AcasăSOCIALINCREDIBIL! Turist din Mamaia, taxat pentru gheața din pahar! Ce sumă apare...

INCREDIBIL! Turist din Mamaia, taxat pentru gheața din pahar! Ce sumă apare pe nota de plată, lângă costul unui suc

INCREDIBIL! Turist din Mamaia, taxat pentru gheața din pahar! Ce sumă apare pe nota de plată, lângă costul unui suc (sursa foto: ziare.com)

Vrei să bei un suc rece? Uneori poți ajunge să plătești extra pentru asta!

Cu sezonul estival în toi și, parcă, discuții mai multe ca oricând despre prețurile adesea prea piperate din Mamaia, o fotografie cu un bon fiscal s-a răspândit pe internet. Cu ce e diferită situația față de oricare alt bon ce e eliberat în cazul în care cumpără cineva un suc? Ei bine, de această dată s-a taxat și gheața din pahar!

Un turist din Mamaia s-ar fi trezit într-o astfel de situație cel puțin greu de crezut. De altfel, la sfârșitul săptămânii trecute, pe rețelele sociale au apărut fotografii cu bonuri fiscale de la un bar din Mamaia care a luat bani clienților inclusiv pentru gheața din pahar, anunță joi, antena3.ro.

Un bon „pozat” arată că pentru o băutură carbogazoasă de 0,5 litri suma trecută pe bon a fost de 10 lei, iar separat a fost trecut și prețul de 3 lei, pentru 200 de grame de gheață din pahar.

Iată fotografia cu bonul:

sursa foto: antena3.ro

Sarmale la preț de… 5 stele!

O altă fotografie a făcut vâlvă în mediul online, zilele trecute. „Din meniul locațiilor de 5 stele de pe litoralul românesc!” – sună descrierea din dreptul unei fotografii postate recent pe pagina de Facebook a Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din România, poză ce ar fi fost făcută tot la Mamaia.

E vorba despre o „ofertă” de meniu, trecută cu creta pe o tablă, pe care figurează: ciorbă de burtă, cu prețul de 32 de lei, dar și sarmale în foi de varză servite cu mămăliguță și ardei iute – care costă (nu mai puțin de) 49 de lei! Un preț demn de un restaurant de lux, nu alta!

author avatar
Andrei Coman
1.930 afisari

10 COMENTARII

  1. Ma, da paharul, paharul era cumva o galeata ? Ca dupa cate vad era un pahar normal de servit suc… ori in asta nu incap si 500 ml de suc si 200 gr de gheata… iar sa ti-l serveasca pe bucati ? m-as mira. Deci l-a sript si la cantitate. E trucul cu whiskey, numai ca acolo tine ca pune pe un pumn de gheata cat vrea muschii lui, ca oricum nu-l poti cuantifica… Hotie pe fata… hadeti la mare romani, ca de rest ne ocupam noi.

  2. Când țara asta geme de proști, normal că apar hoți și escroci care să profite.
    Proștii nu au voie săumble cu bani, doar se știe.

  3. No, fainu-i când inspectori de tot felul sunt detașați vara la mare, în interes de serviciu. Întru legalizare…

  4. Gheata e pe bani. Restaurantele platesc pentru gheata. Se vinde si la supermarket. Cine nu crede poftim:
    https://www.iceworld.ro/preturi/
    Daca se vinde si firma plateste pentru gheata atunci are o intrare. Deci trebuie sa aiba si o iesire pe bonuri.

    • Si servetelul cu care te stergi la gura, daca nu -l folosesti pe ala romanesc, „dosul palmei”, e tot pe bani. Propun sa fie trecut pe nota de plata, poate scaunul, masa …

  5. Daca sunteti prosti ,suportati marlaniile acestor escroci cu restaurante Mancarea lor este facuta fara sa vezi tu cum o fac Si cum o fac?Daca scapa o parjoala pe jos o pune repede in farfurie ca altfel o plateste el cel care a scapat-o Toate farfuriile sunt montate ca sa arate bine ,cu smocuri de iarba ,floricele Printre floricele am gasit o furnica ratacitaCarnea daca nu arata bine o dau cu ceva vopsea rosie numai de ei stiuta Va spun :trebue sa aiba gust si pentru asta au tot felul de prafuri si sa arate bine cu panselute si floricele dar luate direct din greadina restaurantului ,nespalate !Acum trebue sa ai noroc sa nu te imbolnavesti caci igiena mancarii din farfurie e precara Nu acceptati sa va puna in farfurie decat lucruri comestibile fara floricele ,umbrelute ,pamblici etc

  6. VREȚI SĂ ȘTIȚI CUM E PLIMBATA CARNEA DINTR- UN MENIU INTR- ALTUL???
    Uite așa! Dacă parjoalele/ bucățile fripte nu se vând toate, restul este tocat și se fac chiftele. Dacă nici chiftele nu se vând, se fac sarmale sau musaca… Și uite așa, nimic nu se pierde, totul se transformă 😎😁iar clientul abar nu are ce vâră pe gât. POFTĂ BUNĂ, așadar…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger