AcasăSOCIALIncredibil! Discurs plin de „ăăă-uri”. Imagini cu inspectorul școlar general din Dâmbovița,...

Incredibil! Discurs plin de „ăăă-uri”. Imagini cu inspectorul școlar general din Dâmbovița, la deschiderea anului școlar – VIDEO

Ca în fiecare an, ceremoniile organizate cu ocazia deschiderii școlii sunt marcate de discursuri și mesaje transmise nu doar de politicieni, ci și de alți oficiali și reprezentanți ai autorităților locale.

De această dată, un anumit discurs – sau măcar o încercare de alocuțiune – în prima zi a noului an școlar a atras atenția în mod deosebit, și nu prin fluență, cum poate s-ar fi așteptat mulți. Imaginile au ajuns în spațiul public.

E vorba despre discursul susținut de către inspectorul școlar general din Dâmbovița. Adriana Tudose a fost recent instalată în această funcție. Ea a participat la festivitățile desfășurate la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, potrivit gazetadambovitei.ro. Unde n-a prea reușit să rostească două-trei fraze coerente.

Drept urmare, au fost momente stânjenitoare pentru asistență, pe durata discursului de doar câteva minute. Inspectorul școlar general din Dâmbovița a căutat să se scuze, punând totul pe seama emoțiilor. Adriana Tudose este, conform sursei citate, profesor de limba franceză.

Șefa IȘJ: „Sunt foarte emoționată”

„Preacucernici părinți, domnule primar, doamnă prefect, domnilor deputați… stimată asistență, dragi părinți, stimați… dragi elevi…

Ăăă, mă bucur foarte mult, și sunt onorată să mă aflu astăzi, aici, la Seminarul Teologic Ioan… Sfântul Ioan Gură de Aur, mă onorează această prezență… și…sunt foarte… în primul rând sunt foarte emoționată să mă aflu aici… (râde) Ăăă… Școala… este… un… mijloc prin care noi… școala este un reper… care formează personalități solide, de aceea… ăăă… vreau să vă spun că diversitatea este una dintre… principiile care stau la baza educației. Ăăă… cadrele didactice au… au… ăăă… Vă rog să mă scuzați!”, a fost auzită spunând Tudose.

821 afisari

12 COMENTARII

  1. PE CINE MIRĂ? ANALFABEȚII FUNCȚIONAL DE IERI AU INTRAT ÎN CÂMPUL MUNCII. CĂ DOAR NU E DE UN AN SAU DOI PROBLEMA ACESTOR FUNCȚIONALI.

  2. Aceasta este ROMÂNIA EDUCATĂ, reprezentanta de seamă a PNL Dâmbovița, madam fiind promovată pe criterii politice. În altă ordine de idei, nu a fost găsită o altă persoană, de altă specialitate, cvi ceva mai multă carte și cu rezultate notabile în procesul de învățământ?

    • Astia competenti sunt periculosi ca sunt mai destepti decat aia care ii pun in functii pe analfabeti, respectiv politicienii! Ba mai vin si cu idei de schimbare a rotitelor care invart sistemul, lucru absolut de neconceput!

  3. MANDRIA PNL UN PARTID PLIN DE ANALFABETI,INCOMPETENTI, HOTI SI LICHELE! ASTIA MAI AU TUPEU SA RADA DE CEASCA SI SA GUVERNEZE ROMANIA?

  4. Asa e peste tot, sa vezi la mine in oras 😂😂 prostu’ satului conduce 2 scoli si o gradinita, asta administrare de fonduri, analfabeta de fica-sa a primit la 16 ani motocicleta de 3000€

  5. Ce emotii? Asta este nivelul dascalilor. Base avea dreptate: scoala romaneasca scoate doar tampiti. Asa dascali, asa elevi. Suntem pierduti- pe toate planurile.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri