AcasăSOCIALIncident șocant la Paris! Turist spaniol, atacat cu cutterul de un român

Incident șocant la Paris! Turist spaniol, atacat cu cutterul de un român

a atacatIncident șocant la Paris! Turist spaniol, atacat cu cutterul de un român

Un turist spaniol a fost rănit cu cutterul în apropierea primăriei din Paris. Agresorul, care din primele informații ar fi român, a fost reținut de polițiști.

Conaționalul se afla într-o stare avansată de ebrietate, potrivit Le Parisien. Sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei, acesta a atacat cu cutterul un cuplu de turişti. Femeia a scăpat nevătămată, dar bărbatul a fost rănit la gât şi a ajuns la spital.

Le Figaro notează că spaniolul şi partenera sa se aflau pe strada Rivoli la o staţie de biciclete cu intenţia de a lua o bicicletă a sistemului parizian self-service în momentul în care a izbucnit un conflict cu bărbatul celălalt.

Românul a fost reținut de polițiști

„A existat o dispută. Agresorul şi turistul spaniol se pare că au vrut aceeaşi bicicletă. Tensiunea a crescut rapid şi bărbatul a scos un cutter şi l-a lovit pe turist la gât”, a declarat o sursă din poliţie.

Agresorul a fost imobilizat rapid de trecători până la sosirea polițiștilor. Când a fost reținut de oamenii legii, acesta a fost incoerent. Parchetul a deschis dosar penal pe numele lui, pentru ”tentativă de omor”.

author avatar
Andreea Vlad
121 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am vazut langa Carrefourul din Madrid un roman tanar care era agresiv cu o femeie de aprox 40-50 de ani, probabil mama lui, sau vreo ruda, nu stiu. Nu am avut ce face, dracul m-a pus, m-a mancat limba, sa-i zic sa-l denunte la politie. Vroia sa ma bata acest tanar, a incepul sa ma insulte, i-am zis ca-l denunt la politie, nu m-am lasat intimidata, nu a reusit sa ma atinga. Acest tanar a inceput sa ma urmareasca, am fugit am traversat strada si am intrat intr-un magazin, vanzatoarea a inchis usa ca sa nu intre si am asteptat sa plece. Nu este bine sa te bagi cand vezi agresiuni de posibila violenta domestica. Mai bine e sa chemi Politia Nationala ori Guardia Civil,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger