AcasăSOCIALIncident șocant într-o localitate din Giurgiu! O femeie a intrat într-o școală...

Incident șocant într-o localitate din Giurgiu! O femeie a intrat într-o școală și a lovit două copile de 12 ani/A fost reținută

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un incident greu de imaginat și cu totul de neînțeles a avut loc, zilele trecute, într-o unitate de învățământ din județul Giurgiu. A fost sesizată poliția, iar oamenii legii au luat măsuri – o femeie de 47 de ani, mamă a unui elev din școala respectivă, fiind reținută pentru 24 de ore. Femeia e acuzată că ar fi lovit două copile, peste față și nu numai.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu a dat, vineri, detalii despre acest incident ce a avut loc în localitatea Frătești. Cazul a fost anunțat la poliție miercuri seară, printr-un apel telefonic venit de la un reprezentant al școlii.

„La data de 22 martie a.c., ora 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați telefonic de către un reprezentant al unei școli gimnaziale din localitatea Frătești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie”, informează, vineri, IPJ Giurgiu.

Unde ar fi fost lovite fetele

După primirea apelului, polițiștii au mers la fața locului, pentru a afla ce s-a întâmplat. Au fost începute verificări, pentru a lămuri întreaga situație de fapt. Oamenii legii au ajuns la concluzia că femeia, la rândul ei mamă, ar fi agresat fizic două fete în vârstă de 12 ani. Fetele ar fi fost lovite peste față și în abdomen.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, din primele cercetări reieșind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul școlii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frătești, mama unui elev, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feței și abdomenului”, conform IPJ Giurgiu.

În cazul de față polițiștii au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Joi, femeia a fost reținută. „La data de 23 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore” se precizează în același comunicat.

author avatar
Andrei Coman
367 afisari

7 COMENTARII

  1. Lăsa-ți-o-ncolo de treabă! În aceiași zi:
    Giurgiu – Incident șocant într-o localitate din Giurgiu! O femeie a intrat într-o școală și a lovit două copile de 12 ani/A fost reținută
    Timiș – Copil bătut fără milă de părinţii unui alt copil. Unde au fost surprinse scenele revoltătoare
    Cluj – Filmări cu o elevă de 11 ani din Cluj in relații intime cu un elev de liceu, distribuite pe grupurile…
    Măi băieți, scoateți ceva mai credibil, altfel se prinde lumea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger