AcasăSOCIALIncident șocant în Capitală! S-a tras cu o armă în geamurile unui...

Incident șocant în Capitală! S-a tras cu o armă în geamurile unui tramvai! – VIDEO

Incident șocant în Capitală! S-a tras cu o armă în geamurile unui tramvai! - VIDEO (captură video Digi24)

Incident grav în București. Polițiștii fac cercetări pentru a da de urma unui individ care a semănat groază în rândul unor călători aflați într-un tramvai care circula pe linia 7, în sectorul 5. Din câte se pare, omul ar fi tras, vineri dimineață, în direcția tramvaiului, spărgând două ferestre ale mijlocului de transport în comun.

Episodul a fost confirmat de către reprezentanții STB-ului, care au precizat că a fost vorba despre un incident în care s-a folosit o armă. Și că niciun călător aflat în respectivul tramvai luat la țintă de o persoană care, din primele informații, s-ar fi aflat pe trotuar nu a fost rănit. ”În jurul orei 10:10, un tramvai din linia 7 care se deplasa pe Șos. Viilor, pe sensul către Șos. Progresului, a fost implicat într-un incident provocat de un cetățean aflat pe trotuar. Din primele informații, reiese că acesta a tras cu pistolul în geamurile vehiculului. Nu au fost călători accidentați sau răniți. Poliția este la fața locului pentru cercetări”, au transmis oficialii Societății de Transport București, intr-un comunicat.

Prima reacție a Poliției

La locul incidentului au ajuns mai mulți polișiști. În primă fază, oamenii legii au anunțat că două dintre geamurile mijlocului de transport în comun au fost sparte după ce au fost lovite cu un obiect. „În această dimineaţă a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe şoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită”, s-a transmis din direcția Poliției Capitalei, cu mențiunea că se fac verificări pentru a se stabili despre ce anume obiect este vorba, dar și despre condițiile în care a avut loc incidentul. De ancheta se ocupă polițiștii Secției 18.

249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger