AcasăSOCIALIncident la metrou. Ce s-a întâmplat cu un călător, la stația Aviatorilor!...

Incident la metrou. Ce s-a întâmplat cu un călător, la stația Aviatorilor! A fost anunțat SMURD-ul

(sursa foto: Facebook/Metrorex)

Un incident s-a produs, miercuri după-amiază, în stația de metrou Aviatorilor, una dintre cele mai aglomerate din rândul stațiilor de la nivelul transportului în comun din subteran.

Din primele informații, un călător a căzut pe șine. Din câte a anunțat Metrorex, ar fi vorba despre o posibilă tentativă de sinucidere. În ajutorul călătorului au fost chemați să intervină cei de la SMURD.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre starea persoanei ajunse în calea de rulare a metroului. Ce se știe e faptul că trenurile circulă în sistem pendulă între stațiile Piața Victoriei și Pipera, pe firul 1, ca urmare a acestei situații neprevăzute.

Urmează să se stabilească exact, în urma unor cercetări, cum anume s-a produs incidentul. Și dacă ar fi fost vorba despre o tentativă de suicid sau despre o cădere accidentală.

Anunțul Metrorex

Metrorex informează că astăzi, 28.06.2023, în jurul orei 14:15, în stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.
Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Piața Victoriei și Pipera, pe firul 1.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale”, precizează Metrorex, într-o scurtă informare.