AcasăSOCIALIncident într-o primărie din Satu Mare! Viceprimarul, rănit. Nu a fost singurul...

Incident într-o primărie din Satu Mare! Viceprimarul, rănit. Nu a fost singurul ajuns în calea atacatorului – VIDEO

Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Hoții au reușit să fugă cu banii (sursa foto: Facebook)

Un incident violent a avut loc joi după-amiază chiar în incinta sediului primăriei comunei Certeze, județul Satu Mare.

Patru oameni ar fi avut de suferit de pe urma unui veritabil episod de furie al unui localnic. Din primele informații, ar fi vorba despre un atac cu un cuțit, în urma căruia s-a aflat că viceprimarul fost rănit la mână. Alte trei persoane, între ele și edilul localității respective, ar fi fost agresate de același individ, conform portalsm.ro.

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 14.00 despre faptul că un bărbat de 50 de ani din Certeze ar fi agresat alți 3 bărbați, în timp ce se afla în Primăria din localitatea Certeze, iar pe o a patra persoană ar fi rănit-o la mâna stângă cu un corp ascuțit. În acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Leziunile suferite de cele 4 persoane sunt superficiale și nu le-a fost pusă viața în pericol”, au comunicat reprezentanții IPJ-ului local, citați de realitateadesatumare.net.

La sediul primăriei s-au deplasat mai multe echipaje de poliție. Bărbatul acuzat de agresiune a ajuns deja în atenția oamenilor legii, care urmează să îl audieze. Nu e clar la momentul de față ce anume s-a întâmplat de s-a ajuns la acest episod, mai exact ce l-ar fi putut împinge pe localnic să își verse astfel furia pe mai-marii comunei.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger