AcasăSOCIALIncident într-o covrigărie. Trei persoane, duse la spital. Ce s-a întâmplat

Incident într-o covrigărie. Trei persoane, duse la spital. Ce s-a întâmplat

Incident într-o covrigărie. Trei persoane, duse la spital. Ce s-a întâmplat (sursa foto: facebook)

Salvatorii de la ISU Neamț au fost în alertă și au intervenit cât au putut de repede în ajutorul unor persoane care s-au resimțit de pe urma unui incident cu totul nedorit.

Mai precis, s-a aflat că într-o covrigărie din orașul Piatra Neamț a fost semnalat un miros de gaz, potrivit news.ro. Situația a fost semnalată la 112, numărul unic de urgență, iar la respectivul punct comercial au intervenit pompierii, dar și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

ISU: Alţi doi angajaţi au fost evacuaţi

Cadrele medicale au evaluat situația la fața locului. Și au decis ca trei persoane, care aveau semne ale intoxicării cu monoxid de carbon, să fie duse la spital, la Unitatea de Primiri Urgențe din Piatra Neamț.

„Trei persoane prezentau simptome caracteristice intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Acestea au fost preluate şi transportate la UPU Piatra Neamţ. În interiorul spaţiului comercial s-a constatat că monoxidul de carbon avea o concentraţie peste limitele normale. Alţi doi angajaţi ai operatorului economic au fost evacuaţi şi s-a acţionat pentru aerisirea spaţiului”, se precizează într-un comunicat al ISU Neamţ.

Probleme au fost raportate, recent, și într-o patiserie din sectorul 2 al Capitalei. Acolo unde a fost filmat un șobolan. Și, după ce s-a derulat un control, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a anunțat că s-a dat o amendă de 20.000 lei, la care s-au adăugat și unele măsuri complementare, între ele „retragerea definitivă de la comercializare a produselor alimentare aflate în unitate, în timpul controlului (aproximativ 300 kg)” și „oprirea temporară a prestării serviciilor patiseriei”.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger