AcasăSOCIALIncident în Sibiu. Un autobuz a fost aproape să ajungă în râul...

Incident în Sibiu. Un autobuz a fost aproape să ajungă în râul Cibin – VIDEO

Incident în Sibiu. Un autobuz a fost aproape să ajungă în râul Cibin - VIDEO (sursa foto: oradesibiu.ro)

Călătorie cu emoții pentru oamenii aflați într-un autobuz care asigura transportul public în orașul Sibiu. Totul, după ce duminică s-a produs un incident care ar putut avea urmări grave.

Totul s-a întâmplat pe strada Malului, din oraș. Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, un autobuz cu burduf a ieșit de pe carosabil și s-a oprit, într-o rână, în zona verde aflată în apropierea malului râului Cibin.

Se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului după ce i s-ar fi făcut rău la volan. Imediat ce s-a dat alerta, la fața locului au intervenit de urgență salvatorii de la ISU. ”La fața locului se acordă îngrijiri medicale șoferului cu atac de panică. Din informațiile primite în acest moment nu sunt alte persoane care necesita îngrijiri medicale. Intervenția se află în dinamică”, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Alina Voina, citată de sibiuindependent.ro.

Potrivit presei locale, la momentul producerii nedoritului episod, în autobuz s-ar fi aflat în jur de 30 de călători. Se pare că niciunul nu a fost rănit.

La fața locului au intervenit și echipaje de poliție. Circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul urmează să fie stabilite în cadrul unor cercetări.