AcasăSOCIALIncident în Capitală! O femeie a ajuns la spital, după ce a...

Incident în Capitală! O femeie a ajuns la spital, după ce a intrat într-un bloc în care se făcuse deratizare

Incident în Capitală! O femeie a ajuns la spital, după ce a intrat într-un bloc în care se făcuse deratizareIncident în Capitală! O femeie a ajuns la spital, după ce a intrat într-un bloc în care se făcuse deratizare (sursa foto: facebook)

O situație ajunsă, joi, în atenția opiniei publice, dar și a oamenilor legii vizează un incident ce a avut loc în București.

Mai precis în sectorul 3 al Capitalei. S-a aflat că o femeie a ajuns în grija cadrelor medicale, fiind transportată la un spital din București, după ce s-ar fi simțit rău, odată ce a intrat într-o scară de bloc unde s-ar fi făcut o acțiune de deratizare.

Primele informații de la Poliție

„La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că unei femei i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc din sectorul 3 în care a fost efectuată o operaţiune de deratizare”, au transmis reprezentanții Poliţiei Capitalei, potrivit news.ro.

Ca urmare a acestui apel venit la numărul unic de urgență, oamenii legii de la circa de poliție au mers la fața locului, pentru a face verificări. Se așteaptă, așadar, să se lămurească, în cadrul acestor cercetări, ce anume s-a întâmplat și cum de s-a ajuns ca femeii să i se facă rău.

Revenim cu detalii!

Citiți și: Alertă la Timișoara! Zeci de persoane evacuate, după deratizare. Tragedia din 2019 se putea repeta

Tragedie! Trei morți după o deratizare într-un bloc

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...

S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă

Campanie electorală "murdară" în SUA. S-au scos armele "grele". Donald Trump l-a numit din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas,...
proger