AcasăSOCIALUPDATE. Accident grav! Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede/Un...

UPDATE. Accident grav! Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede/Un bărbat a murit

sursa foto: antena3.ro

Salvatorii teleormăneni au intervenit de urgență, marți dimineață, la locul unui accident soldat cu o victimă.

UPDATE 2: Din nefericire, s-a anunțat că un om și-a pierdut viața în urma accidentului. E vorba despre persoana găsită în stop cardio-respirator și supusă manevrelor de resuscitare.

ISU Teleorman a informat că, din păcate, victima, un bărbat de aproximativ 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, potrivit news.ro. Echipajele medicale ale SAJ Teleorman au declarat decesul acestuia.

UPDATE: S-au aflat primele detalii de la CFR, despre incidentul din Teleorman. Ar fi vorba despre un utilaj feroviar care s-a răsturnat în timp ce se deplasa în scopul unor lucrări, la o stație.

Astfel, CFR a transmis că utilajul feroviar implicat în incidentul din judeţul Teleorman s-a răsturnat. Iar în momentul accidentului în interior se aflau două persoane – mecanicul şi ajutorul de mecanic.

„Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede! Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord – Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, a transmis, marţi, CFR.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede.

Iar la fața locului s-au deplasat cei de la SMURD, pentru acordarea primului ajutor.
„Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, au mai transmis reprezentanții companiei.

Știre inițială: 

Un utilaj feroviar a deraiat, marţi, pe calea ferată, în judeţul Teleorman, o victimă fiind inconştientă, potrivit news.ro.

O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator

Din primele informații venite de la ISU Teleorman rezultă că un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată, la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede.

La fața locului intervin cadrele medicale, care fac eforturi pentru a salva persoana care are nevoie de ajutor. „O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator, se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic”, a transmis sursa citată.

Nu se cunosc deocamdată circumstanțele care au dus la producerea accidentului.

author avatar
Andrei Coman