AcasăSOCIALIncident grav! Trei eleve de la o școală din Capitală au ajuns...

Incident grav! Trei eleve de la o școală din Capitală au ajuns la spital. Fetele s-ar fi drogat

(sursa foto: Facebook)

Vin informații înspăimântătoare despre o situație care s-ar fi produs la o unitate școlară din București. A fost nevoie de prezența echipajelor medicale, trei eleve fiind transportate la spital după ce s-ar fi simțit rău. Rămâne ca doctorii să stabilească, în urma investigațiilor medicale de specialitate, ce s-a întâmplat în cazul acestor trei fete.

Sunt cunoscute puține detalii, deocamdată, despre acest caz. Potrivit stiripesurse.ro, care citează surse judiciare, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată joi referitor la faptul că trei eleve ale unei unități școlare din Capitală au acuzat stări de rău. Din primele informații, se pare că cele trei eleve s-ar fi drogat în incinta școlii, conform aceleiași surse.

Au ajuns la spital

Către școala respectivă s-au îndreptat urgent echipaje de ajutor, dar și polițiști ai Secției 6. Până la acest moment nu se cunosc mai multe informații.

Rămâne de văzut ce vor stabili analizele, dar și verificările ce se vor face în acest caz. Și asta pentru că în cazul de față, cercetările au fost preluate de BCCO (Brigada de Combatere a Criminalității Organizate) București.

author avatar
Andrei Coman