AcasăSOCIALIncident grav! Profesoară dusă la spital, după ce un elev a dat...

Incident grav! Profesoară dusă la spital, după ce un elev a dat cu un spray lacrimogen. Unde s-a întâmplat totul!

Profesoară dusă la spital, după ce un elev a folosit un spray lacrimogenIncident grav! Profesoară dusă la spital, după ce un elev a dat cu un spray lacrimogen. Unde s-a întâmplat totul! (foto: facebook)

Din păcate, nici bine nu au început cursurile în școli, acolo unde acest lucru e posibil, raportat la situația epidemiologică generată de COVID-19, că s-a aflat de un episod cu totul nedorit, în urma căruia o profesoară a ajuns la spital.

Un incident a trimis în grija cadrelor medicale un cadru didactic de la un liceu din Iași. Totul, ca urmare a faptului că un elev ar fi pulverizat un spray iritant lacrimogen, foarte probabil fără să realizeze la ce situație s-ar putea ajunge în urma unui astfel de gest.

Episodul cu totul nefericit s-a întâmplat miercuri la Liceul cu Program Sportiv din Iași. În ajutorul unei profesoare de la unitatea de învățământ a fost chemată ambulanța, ca urmare a faptului că femeia s-a simțit rău, după ce ar fi inhalat vaporii proveniți de la un spray lacrimogen.

A fost sesizată poliția

S-a aflat că un elev ar fi dat cu acest spray, din motive ce urmează să fie lămurite în urma unor cercetări. Nu se știe încă de unde avea acest obiect și de ce l-a adus cu el la cursuri. Cazul a ajuns și în atenția conducerii unității de învățământ.

Pe lângă faptul că la fața locului a ajuns o ambulanță, care a preluat-o pe profesoară și a dus-o la spital, în cazul de față a fost sesizată și poliția. „Astăzi, în jurul orei 10.30, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați despre faptul că, unui cadru didactic din mun. Iași i s-ar fi făcut rău din cauza inhalării vaporilor unui spray iritant lacrimogen.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că un elev ar fi pulverizat pe fereastră spray iritant lacrimogen, iar vântul ar fi adus vapori și în sala de clasă. Femeia a fost transportată la spital. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, citată de ziarulevenimentul.ro.