AcasăSOCIALIncident grav! Poliţist local din Galaţi, lovit intenţionat cu maşina. A fost...

Incident grav! Poliţist local din Galaţi, lovit intenţionat cu maşina. A fost dus la spital

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Se fac cercetări după un incident grav ce a avut loc recent în Galați. Un polițist local a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un autoturism. Cazul a ajuns și în atenția procurorilor.

Un poliţist local din Galaţi a fost rănit şi a ajuns la spital, după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de către un bărbat care a refuzat să se legitimeze, iar apoi a părăsit locul accidentului, potrivit news.ro.

Polițistul rănit, dus la spital

Incidentul ajuns în atenția oamenilor legii s-ar fi petrecut, marţi, în zona Pieţei Centrale din Galaţi. Iar, conform sursei citate, poliţistul rănit a fost transportat la spital cu multiple leziuni.

În timp ce polițistul local a ajuns în grija cadrelor medicale, oamenii legii au început deja cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în acest caz, dar și pentru a da de urma șoferului.

Cazul, preluat de procurori

Acest caz a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. Se fac cercetări într-un dosar deschis pentru ultraj.

Ar mai fi de precizat faptul că IPJ Galaţi a identificat autoturismul cu care a fost lovit poliţistul local. Urmează să fie depistat şi şoferul care s-ar fi aflat la volan.

În funcţie de rezultatele cercetării, procurorii ar putea decide schimbarea încadrării juridice în tentativă de omor.

author avatar
Andrei Coman
227 afisari

6 COMENTARII

  1. Un gardian public e prost din nastere. DESFIINTATI DREAQU PROSTIA ASTA CU POLITISTII NECALIFICATI

  2. Nu le mai spuneti ba politisti locali, ca nu sunt nici pe departe politisti acesti pandari. De drept ei se numesc Gardieni Publici sau cum li se spunea pe vremuri Sergenti de Strada. Sunt prea bata la capatzana goala pentru a putea fi politisti.

  3. gaborul nu a respectat decizia staborului care prevedea ca este interzisa legitmarea soferului. gaborul a fost sanctionat corespunzator conform deciziei staborului nr. 213/PMA/HaoleuManceac-as Semneaza Haur bulibasa da’ platina.
    trec „politically incorrect” trec/
    se duc si petrec,
    trec „politically incorrect” nu se mai opresc/
    caaare se iubeeesc.
    PS
    eheeeei mai comunistilor cine seamana vant culege furtuna si cine cultiva „politically incorrect” culeg ce se vede
    ce credeati ca pe voi nu va atinge?

  4. corect, asa e cand incalci decizia staborului . nu stia toarshu mleteantzian ca n-are voie sa opreasca bashtanul?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger