AcasăSOCIALUPDATE/Incident grav la stația de metrou Aviatorilor. Ce s-a întâmplat cu un...

UPDATE/Incident grav la stația de metrou Aviatorilor. Ce s-a întâmplat cu un călător

(foto: Facebook/Metrorex)

Un incident s-a produs vineri dimineață la staţia de metrou Aviatorilor, din Capitală. Au intervenit de urgență echipajele SMURD. Totul, după ce persoană – un călător – a căzut pe șine.

UPDATE: Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că intervin pentru extragerea unei persoane aflate sub o garnitura de metrou, la staţia Aviatorilor. Potrivit new.ro, persoana a fost extrasă, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani, decedat.


Metrorex a făcut primele precizări despre situația neprevăzută apărută în urmă cu doar câteva zeci de minute, anunțând că ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid.

Ca urmare a producerii incidentului, circulația metroului a fost reorganizată, pe un singur fir.

Metrorex: un călător a căzut în calea de rulare

Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcţia Berceni), posibilă tentativă de suicid. Echipele SMURD intervin pentru a acorda primul ajutor.

Personalul Metrorex reorganizează circulaţia pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcţii”, a anunţat compania.

Momentan nu au fost anunțate alte detalii despre acest incident. Și nici despre starea călătorului. Cel mai probabil mai multe informații vor fi anunțate la finalul intervenției salvatorilor aflați la fața locului.

Potrivit procedurilor, autoritățile vor deschide o anchetă pentru a se stabili exact condițiile în care s-a produs nedoritul eveniment.

author avatar
Andrei Coman
502 afisari

15 COMENTARII

    • @Cezara 2023-05-05 22:51 22:51:45
      Un batran prieten…nu mai e pe lumea asta, avea o vorba…”nici in tine sa n-ai incredere ca zici ca tragi un fas si faci pe tine”…sau in niste desene animate…stop the pigeon personajul negativ spunea…”i’m so evil i even trust myself”….
      Nu stiu..n-am fost acolo…dar in Romania e rezonabil sa banuiesti, sa suspectezi orice….am vazut destule „regii”….Eu…nu la televizor,,,
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger