AcasăSOCIALIncident grav la o școală! Patru elevi, răniţi după ce tavanul unei...

Incident grav la o școală! Patru elevi, răniţi după ce tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit, în Sibiu

Un incident cutremurător s-a produs miercuri, 7 februarie, la o școală din județul Sibiu. Au fost momente de spaimă pentru mai mulți elevi, după ce un tavan de la o sală de clasă a căzut peste ei. Către școala sibiană s-au îndreptat de urgență cadre medicale.

Tavanul unei săli de clasă de la Şcoala Gimnazială Alămor din localitatea Loamneş, judeţul Sibiu, s-a prăbuşit, miercuri, patru elevi fiind răniţi, potrivit news.ro. Școlarii sunt conştienţi şi vor fi transportaţi la spital.

Mobilizare în rândul salvatorilor

ISU Sibiu a anunţat că intervine de urgenţă la Şcoala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneş, acolo unde s-a prăbuşit tavanul unei săli de clasă.

Către locul incidentului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi maşina medicului de urgenţă.

Elevii au acuzat dureri

Din primele informații venite de la reprezentanții ISU Sibiu, cei patru elevi afectați de această situație – două fete și doi băieți – au între 11 și 15 ani. Copiii au fost răniți ușor. Și urmează să fie duși la spitalul de pediatrie din Sibiu – cel mai probabil pentru a fi supuși, în perioada imediat următoare, unor controale medicale amănunțite.

La momentul prăbuşirii, în sala de clasă se aflau 4 elevi, aceştia fiind răniţi uşor. Echipajele medicale i-au evaluat, elevii au vârste cuprinse între 11 şi 15, două fete şi doi băieţi, sunt conştienţi şi acuză dureri la membrele superioare şi dureri cervicale. Aceştia vor fi transportaţi la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu”, a precizat ISU Sibiu.

Rămâne să se stabilească exact, în urma unor verificări, cum s-a produs aceasta situație și cum de a fost posibil să cadă tavanul sălii de clasă.

author avatar
Andrei Coman
135 afisari

4 COMENTARII

  1. Romania educata in…Sibiu.
    Am vazut o explicatie aiuritoare a unui reprezentant al scolii: ca era si usa si geamul deschis si s-a facut curent si….a picat tavanul !

  2. DACA TOTI DERBEDEII SI GOLANII DIN POLITICA VOR CA ELEVII SA FIE ANALFABETI SI MEDIOCRI NU DAU BANII NECESARI SCOLILOR DE 34 DE ANI ,AU IN SCHIMB BANI PENTRU GASTILE ZISE PARTIDE ,AU BANI PENTRU FIARE VECHI DE LA AMERICANI SI BANI SA SE PLIMBE MUTUL DE LA COTROCENI !!.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri