AcasăSOCIALIncident grav, în plină stradă: tânăr înjunghiat. S-a întâmplat în Brașov

Incident grav, în plină stradă: tânăr înjunghiat. S-a întâmplat în Brașov

Incident grav, în plină stradă: tânăr înjunghiat. S-a întâmplat în Brașov (sursa foto: Facebook)

Un episod violent s-a derulat în plină stradă. Atât salvatorii, cât și polițiștii au fost sesizați și au intervenit.

Un tânăr a ajuns în grija cadrelor medicale, după ce a fost atacat, din câte se pare cu un cuțit.

Incidentul a avut loc în fața unui chioșc din Brașov, anunță Antena 3. S-a dat alerta, iar în ajutorul victimei – un bărbat de 21 de ani – a fost chemată urgent o ambulanță. Echipajul i-a acordat primele îngrijiri, înainte de a-l transporta la spital.

Agresorul, identificat de polițiști

Din câte s-a aflat, polițiștii au reușit să identifice agresorul. Suspectul are 24 de ani. Nu se cunosc motivele care ar fi putut duce la acest incident violent ce a avut loc marți seară.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către oamenii legii, care urmează să scoată la lumină toate aceste aspecte. ”În urma investigațiilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție au reușit, în scurt timp, identificarea și depistarea autorului faptei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 24 ani, din localitatea Crizbav, județul Brașov.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor brașoveni în vederea audierii și stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, citată de mytex.ro.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger