AcasăSOCIALIncident grav în Dâmbovița! Elev amenințat cu un cuțit în curtea unui...

Incident grav în Dâmbovița! Elev amenințat cu un cuțit în curtea unui liceu/ Ce măsură au luat oamenii legii 

Un incident grav a avut loc în prima zi a acestei săptămâni în curtea unui liceu din orașul Titu, județul Dâmbovița.

Un tânăr de 37 de ani a fost reținut, fiind acuzat că ar fi amenințat cu un cuțit un elev al unității de învățământ. Totul s-ar fi întâmplat după ce bărbatul de 37 de ani ar fi ajuns în curtea liceului respectiv.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 11. Nu se cunosc exact motivele care ar fi stat la baza producerii acestui episod șocant. Bărbatul urmează să fie prezentat, marți, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive, potrivit realitatea.net.

Ce a anunțat poliția

Acesta este cercetat într-un dosar penal deschis de către oamenii legii, acuzațiile fiind de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase.
„La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Costeștii din Vale.

Acesta este cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase.
Cel în cauză este bănuit că, astăzi, 30 ianuarie, în jurul orei 11.00, ar fi pătruns în curtea unui liceu din orașul Titu, unde ar fi amenințat cu un cuțit un minor, elev al unității de învățământ. De asemenea, prin faptele acestuia, ar fi fost tulburată ordinea și liniștea publică.

În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz.

Precizăm că, în cazul prezentat efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, precizeză IPJ Dâmbovița, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
130 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri