AcasăSOCIALIncident grav. Bărbat înjunghiat în urma unei șicanări în trafic. Unde s-a...

Incident grav. Bărbat înjunghiat în urma unei șicanări în trafic. Unde s-a întâmplat totul!

Incident grav. Bărbat înjunghiat în urma unei șicanări în trafic. Unde s-a întâmplat totul! (foto: facebook)

Un incident ce a avut loc recent, ca urmare a unei șicanări în trafic, a trimis pe mâna medicilor un bărbat în vârstă de 49 de ani.

Omul a semnalat poliției faptul că a fost agresat, iar reprezentanții legii nemțeni au făcut cercetări, un tânăr de 30 de ani fiind reținut în acest caz.

Informații cu privire la acest incident au venit luni, 31 ianuarie, chiar de la IPJ Neamț. Așa s-a aflat că duminică, 30 ianuarie, „în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, din Poienari, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni”, și că acesta a fost dus la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Ce au stabilit polițiștii

După ce au fost alertați, polițiștii au început cercetările, pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat în acest caz. Așa s-a ajuns la concluzia că incidentul a avut loc pe fondul unei șicanări în trafic, pe o stradă din localitatea nemțeană Poienari.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în urma unei șicanări în trafic, un bărbat de 30 de ani, din Gâdinți, pasager într-un autoturism, ar fi intrat în conflict cu bărbatul de 49 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din localitatea Poienari, pe fondul căruia l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător”, se menționează în comunicatul IPJ Neamț.

Suspect reținut pentru 24 de ore

În timp ce victima a ajuns în atenția cadrelor medicale, polițiștii care s-au ocupat de acest caz au reușit să identifice suspectul. Acesta din urmă a fost dus în primă fază la audieri, iar apoi reținut. „La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată și condusă la sediul poliției, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 30 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală.

Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au mai transmis, luni, polițiștii nemțeni.