AcasăSOCIALIncident grav! Ambulanțier înjunghiat de un pacient - un bărbat de 78...

Incident grav! Ambulanțier înjunghiat de un pacient – un bărbat de 78 de ani

Incident grav! Ambulanțier înjunghiat de un pacient - un bărbat de 78 de ani (sursa foto: ambulantaolt.ro)

Uneori, salvatorii de la ambulanță se confruntă cu situații cu totul neprevăzute. Este și cazul unui ambulanțier din cadrul SAJ Galați.

Care, din salvator, a ajuns la rândul său pacient, având nevoie de îngrijiri medicale, ca urmare a unui incident căruia i-a căzut victimă în timp ce își făcea meseria.

E vorba despre un angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi. Despre care s-a aflat că a fost înjunghiat în abdomen de către un pacient în vârstă de 78 de ani, pe care îl transporta, din câte a anunțat, joi, purtătorul de cuvânt al SAJ, Mihai Polinschi, conform Agerpres. S-a mai aflat că incidentul a avut loc în momentul în care pacientul, aflat încă pe targă, a fost predat de către echipajul ambulanţei la căminul de bătrâni în care era internat.

Ce s-a mai aflat despre pacient

Angajatul de la Salvare a ajuns la spital, fiind internat. „Va sta sub urmărire câteva zile, a fost înjunghiat în abdomenul inferior, nu i-a pus viaţa în pericol, dar putea fi mult mai rău. Agresorul l-a înjurat pe ambulanţier şi apoi l-a atacat cu un obiect ascuţit. Pacientul a reacţionat în momentul în care i s-au eliberat curelele de la targa pe care se afla. Are o cicatrice post operatorie şi este diagnosticat cu demenţă”, a mai precizat Polinschi.

Incidentul a fost sesizat oamenilor legii. Cazul a ajuns, așadar, în atenția polițiștilor, care au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a scoate la lumină toate circumstanțele în care s-a produs acest incident.

Accident cu o ambulanță, în Roșiori

(sursa foto: ISU Suceava)

Zilele trecute, o ambulanță a fost implicată într-un accident rutier. S-a întâmplat vineri dimineață, pe 17 decembrie, în județul Suceava. „O femeie și-a pierdut viața, într-un grav accident care a avut loc în această dimineață pe raza localității Roșiori, între un autoturism și o ambulanță.

Două persoane au rămas încarcerate, fiind necesară folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului”, anunțau, la acea dată, cei de la ISU Suceava.

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger