AcasăSOCIALIncident grav. A intrat într-un cap de pod după ce un copac...

Incident grav. A intrat într-un cap de pod după ce un copac i-a căzut pe mașină. Șoferul, încarcerat

Incident grav. A intrat într-un cap de pod după ce un copac i-a căzut pe mașină. Șoferul, încarceratIncident grav. A intrat într-un cap de pod după ce un copac i-a căzut pe mașină. Șoferul, încarcerat (sursa foto: stiri.infomures.ro)

Salvatorii brașoveni au fost chemați să intervină de urgență, în dimineața zilei de marți, la locul unui accident căruia i-a căzut victimă un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Acesta a suferit mai multe traumatisme, fiind preluat de un echipaj SMURD, pentru a fi dus la spital. Totul, după ce peste autovehiculul pe care îl conducea a picat un copac, în urma acestui incident mașina lovind un cap de pod.

„Am fost anunţaţi de producerea unui accident pe DN 11, autoturism intrat într-un cap de pod după ce un copac căzuse pe autoturism. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat”, au transmis reprezentanții ISU Braşov, citați de news.ro.

La locul incidentului au intervenit mai multe echipaje de salvatori, inclusiv pompierii, cu echipament pentru descarcerare. Bărbatul a fost scos din autovehicul conștient și transportat apoi la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate din partea medicilor.

Zonele aflate sub COD GALBEN de vânt

Vă amintim că, după cum se poate vedea pe hartă, județul Brașov se află sub incidența unei atenționări COD GALBEN de vânt. Mesajul de la Administraţia Naţională de Meteorologie, valabil în intervalul 18 ianuarie, ora 08 – 18 ianuarie, ora 20, anunță că vântul va continua să prezinte intensificări în estul, centrul și local în sudul și sud-estul țării, dar și în zonele de munte.

„În Carpații Meridionali, îndeosebi în zona înaltă, vor fi rafale de 90…110 km/h, viscolind ninsoarea, iar vizibilitatea va fi redusă.

În Moldova, viteza vântului va atinge 60…85 km/h, iar în Transilvania, Dobrogea, sudul Olteniei și local în Muntenia, 55…60 km/h”, potrivit ANM.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger