AcasăSOCIALÎncep să "curgă" facturile de la Hidroelectrica! Cine sunt clienţii care vor...

Încep să „curgă” facturile de la Hidroelectrica! Cine sunt clienţii care vor primi bani înapoi

Clienţii companiei Hidroelectrica au început să primească facturile de regularizare. Documentele cu sold negativ nu au cod de bare.

Furnizorul de energie trimite facturile de regularizare pentru certificatele verzi, aferente anului 2022.

Facturile cu total negativ, fără cod de bare

”Hidroelectrica a început să emită facturile de regularizare pentru certificatele verzi pentru anul 2022. Facturile cu total negativ (bani de recuperat de la Hidroelectrica) nu au cod de bare”, anunță reprezentanții unui grup de pe o rețea socială dedicat clienților marilor companii de energie.

”Aceste facturi de regularizare pentru certificatele verzi sunt ceva normal și au fost emise și de către foștii dumneavoastră furnizori. Facturile cu sold negativ (pe minus) nu vor avea cod de bare. Trebuie plătite DOAR facturile cu sume pozitive, implicit veți găsi codul de bare trecut pe factură”, explică aceștia.

Astfel, românii care primesc facturi cu sume negative au bani de primit de la companie.

Cum plăteşti factura Hidroelectrica în rate

Aceasta trebuie trimisă la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare.

Compania Hidroelectrica are în prezent peste 500.000 de clienţi. Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

557 afisari

4 COMENTARII

 1. Facturile de regularizare pentru certificatele verzi au fost/sunt emise de toti furnizorii de energie electrica, nu doar de Hidroelectrica. Ciudate ,,stiri” !

 2. Am de primit 0,75 lei. Cum ii primesc, trebuie sa le dau un cont bancar ceva? Sau ii primesc in numerar de la casierie?

  • Eu am de primit mai mult!
   Imensa sumă de 1.62 RON.
   Banii își pierd valoarea!
   Să ne dea aur!
   Nu, nu haur!
   AUUUR…
   Sau un teren…🙃
   Neapărat intravilan !
   Adică între vile…😜

 3. recomandam sa te bagi la cel mai mare
  la ala cu capitalu social suprem:
  -cat sa poa’ sa achite despagubirile.
  (sau pretentiile,
  depinde de la caz la caz)

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri