AcasăSOCIALÎncep ÎNSCRIERILE în Sectorul 4! E vorba de acordarea tichetelor de masă...

Încep ÎNSCRIERILE în Sectorul 4! E vorba de acordarea tichetelor de masă restante pentru persoanele vaccinate COMPLET anti-COVID

Vești de ultimă oră pentru locuitorii Sectorului 4 al Capitalei! Începând de marți, 11 octombrie, în Sectorul 4 pornesc înscrierile în vederea acordării tichetelor de masă restante persoanelor vaccinate cu schema completă împotriva COVID -19.

Din câte a anunțat Primăria Sectorului 4, într-un comunicat, sunt eligibile persoanele cărora, în perioada 03.09.2021-14.04.2022, li s-a administrat doza 2 la unul dintre vaccinurile AstraZeneca, Pfizer și Moderna sau unidoza la serul Johnson&Johnson, în următoarele centre de pe raza Sectorului 4 :

  • Grand Arena Mall;
  • Palatul Național al Copiilor;
  • City Office;
  • Drive-thru Metro Berceni;
  • Spitalul Clinic de Urgență “ Ioan”;
  • Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca;
  • Spitalul Clinic de Psihiatrie Dr. Al. Obregia;
  • Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată.

Cum se pot face înscrierile

Astfel, pentru a intra în posesia bonurilor în valoare de 100 de lei, persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV2 în intervalul 03.09.2021-14.04.2022 și care nu au primit până acum tichetele valorice trebuie mai întâi să se înscrie.

Cum anume pot face acest lucru? Au la dispoziție fie varianta online, fie cea de a se prezenta la Biroul de Asistență din Mall Grand Arena .

Mai exact, pot opta pentru una dintre următoarele modalități:

  • online, accesând link-ulhttps://start.ps4.ro/ticheteși completând formularul aferent cu datele personale (nume, prenume, CNP, număr de telefon);
  • fizic, prin prezentarea la Biroul de Asistență din Mall Grand Arena (Bd. Metalurgiei Nr. 12-18, Etaj.1).

De unde vor putea fi ridicate tichetele de masă și cât timp sunt valabile

Urmează  verificarea documentelor, iar apoi persoanele eligibile vor fi contactate telefonic pentru a li se acorda tichetele de masă. Potrivit Primăriei, acestea vor putea fi ridicate de la fostul centru de vaccinare din Mall Grand Arena, începând cu data de 31 octombrie, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00- 17:00.

„Menționăm faptul că, aceste bonuri valorice sunt valabile până la data de 31 decembrie a.c.. Acordarea lor are loc în baza prevederilor Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863/10.09.2021 privind acordarea tichetelor de masă persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă împotriva SARS-CoV2 în perioada 03.09.2021-14.04.2022.

În Sectorul 4 al Capitalei au beneficiat de schema completă de vaccinare în perioada mai sus menționată, un număr de 93.316 persoane”, se mai precizează în comunicat.

author avatar
Andrei Coman