AcasăSOCIALIncendiu spital Ploiești. Cum a aflat fiica infirmierei rănite despre ce s-a...

Incendiu spital Ploiești. Cum a aflat fiica infirmierei rănite despre ce s-a întâmplat: ”Are arsuri de gradul I și II”- VIDEO

Incendiu spital Ploiești. Cum a aflat fiica infirmierei rănite despre ce s-a întâmplat: ”Are arsuri de gradul I și II”- VIDEOIncendiu spital Ploiești. Cum a aflat fiica infirmierei rănite despre ce s-a întâmplat: ”Are arsuri de gradul I și II”- VIDEO (sursa foto: captură video Antena3)

A fost alertă, joi dimineață, după ce la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploiești, unde sunt tratați pacienți cu COVID-19, a izbucnit un incendiu. S-a aflat că doi oameni au murit, o infirmieră a suferit arsuri, iar alți pacienți au fost evacuați.

Printre oamenii care au trecut prin momente grele, în dimineața zilei de 11 noiembrie, se numără și familia infirmierei care a suferit arsuri, după ce combinezonul i-ar fi luat foc.

Soțul infirmierei lucrează la Ambulanță

Fiica femeii a ajuns într-un suflet la spitalul din Ploiești. A confirmat că mama sa urmează să fie transferată la un spital din Capitală.

”O să o trimită la București. Nu știu absolut nimic. Acum am venit să îi iau geanta, că o trimite la București. Nu era nicio problemă cu stația de oxigen. (…) Am văzut pe internet, a apărut o știre și m-a sunat și tatăl meu, care lucrează pe Ambulanță”, a povestit fiica infirmierei, pentru Antena 3.

Tânăra spune că nu a reușit să stea de vorbă cu mama sa. „E conștientă din câte știu, dar are arsuri de gradul I și II, la mână și la picioare”, a mai spus fiica femeii rănite în urma incendiului de la unitatea spitalicească din Ploiești.

Alerta la 112 s-a dat cu puține minute după ora 4 dimineața. După izbucnirea incendiului, s-a declanșat Planul Roșu de intervenție, iar la spital au intervenit urgent pompierii. Încă nu se știu exact cauzele care au dus la producerea acestui incendiu, în urma căruia doi oameni au murit.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger