AcasăSOCIALIncendiu puternic la Brașov. Alertă maximă!

Incendiu puternic la Brașov. Alertă maximă!

incendiu

Un puternic incendiu a avut loc joi dimineață într-un bloc de locuințe din Brașov. Acesta a pornit de la o garsonieră. Persoana aflată în locuință a fost găsită decedată.

Incendiul a izbucnit joi dimineața, în jurul orei 06.00, într-o garsonieră situată la etajul 4 al unui bloc din cartierul brașovean Noua, pe strada Brazilor, informează stiripesurse.ro.

Din păcate, pentru persoana care locuiește în garsonieră nu s-a mai putut face nimic și i s-a declarat decesul. Totodată, aproximativ 30 de persoane au ieșit din locuințe, iar alte 4 persoane au fost evacuate de echipajele ISU.

Salvatorii au intervenit de urgență

Una dintre persoanele evacuate a suferit o ușoară intoxicație cu fum și i se acordă asistență medicală la fața locului de cître personalul SMURD.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD. Când au ajuns echipajele, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, iar în locuință arderea era generalizată.

author avatar
Andreea Vlad
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger