AcasăSOCIALUPDATE. Incendiu puternic în Capitală: Pompierii intervin cu peste 20 de autospeciale/Mesaj...

UPDATE. Incendiu puternic în Capitală: Pompierii intervin cu peste 20 de autospeciale/Mesaj Ro-Alert (VIDEO)

Mai multe echipaje de pompieri intervin la această oră pe Bulevardul Metalurgiei din Capitală.

Imagini de la fața locului (sursa foto: ISU București-Ilfov)

UPDATE2: A fost crescută din nou capacitatea de intervenție, astfel că nu mai puțin de 24 de autospeciale ale pompierilor au fost direcționate către locul incendiului.

Totodată, autoritățile au transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert prin care cer oamenilor să evite zona în care s-a declanșat focul. „Incendiu major produs pe bd. Metalurgiei, degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment.”, se precizează în mesajul Ro-Alert.

UPDATE: Au fost suplimentate forțele care acționează la fața locului, fiind vorba despre 20 de autospeciale de pompieri, dar și despre ambulanțe SMURD.


Norul uriaș de fum degajat de incendiu este vizibil de la o distanță semnificativă (sursa foto: captură video Antena3)

Un incendiu puternic – care se manifestă cu o degajare mare de fum – afectează două hale și – din câte a precizat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov – o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.

E important de avut în vedere faptul că, potrivit sursei citate, nu sunt victime. Bogdan Toma a mai explicat, într-o intervenție la Antena3, că pompierii intervin cu 16 autospeciale și 3 autoscări.

[youtube]i1stJbrJrqc[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger