AcasăSOCIALIncendiu la un mijloc de transport în comun aflat în mers, în...

Incendiu la un mijloc de transport în comun aflat în mers, în Oradea. Pompierii au intervenit urgent/Ce s-a întâmplat cu pasagerii – VIDEO

sursa foto: bihon.ro

Călătorie cu peripeții pentru cei aproximativ 20 de pasageri aflați într-un autobuz, joi dimineață, care circula în Oradea. Oamenii au coborât urgent, după ce în mijlocul de transport în comun a intrat fum.

S-a întâmplat la Oradea, după ce un incendiu a izbucnit la autobuzul aflat în mers, şoferul oprind mijlocul de transport chiar în faţa unei unităţi de pompieri. Cei aproximativ 20 de călători au reuşit să iasă singuri din autobuz, neexistând persoane rănite, potrivit news.ro.

Incendiul, stins rapid

Incidentul a avut loc în jurul orei 8 dimineața. Pompierii au intervenit urgent. „În dimineaţa zilei de joi, 23 martie a.c., în jurul orei 08.05, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au stins rapid un incendiu izbucnit la un mijloc de transport în comun, aflat în mers pe strada Avram Iancu din municipiu, şoferul oprind autobuzul chiar în faţa unităţii de pompieri. În momentul în care fumul a pătruns în autobuz, şoferul a oprit autovehiculul, iar cele aproximativ 20 de persoane aflate în interior s-au autoevacuat imediat”, a informat ISU Bihor.

În foarte scurt timp, pompierii au lichitat incendiul, care se manifesta la motorul autobuzului. Din cercetările ce s-au făcut în acest caz a reieșit faptul că incidentul a fost generat, cel mai probabil, de efectul termic produs în urma unei defecţiuni la motor.

Incendiu la un camion aflat în mers, miercuri, pe o stradă din Oradea

Și în dimineața zilei de miercuri, 22 martie, pompierii orădeni au avut de muncă – de această dată pentru a stinge flăcările care au cuprins capul tractor al unui camion.
ISU Bihor a anunțat că pompierii Detașamentului 2 Oradea au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la un autocamion care rula pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Oradea.

Flăcările, care se manifestau violent și generalizat la capul tractor al autovehiculului, au fost stinse în aproximativ 15 minute de echipajele de pompieri. Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect, s-a soldat cu arderea capului tractor. Din fericire, nu au existat persoane rănite”, a informat ISU Bihor.

author avatar
Andrei Coman
197 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger