AcasăSOCIALIncendiu la o secție COVID! Alarma s-a dat la spitalul din Târgu...

Incendiu la o secție COVID! Alarma s-a dat la spitalul din Târgu Jiu

Pompierii, în alertă! Incendiu la o grădiniță din Dâmbovița. Copiii aflați în incintă au fost evacuați

Pompierii au fost chemați, duminică dimineață, pentru a stinge un incendiu izbucnit la Spitalul Județean de Urgență (Spitalul 700) din orașul Târgu-Jiu.

Din câte au comunicat reprezentanții ISU Gorj, apelul, primit în jurul orei 7, a venit de la un angajat al unității medicale în cauză. Pompierilor li s-a transmis faptul că ”incendiul se manifesta la Secția Neurologie, destinată pacienților suspecți de infecția cu noul coronavirus”, conform gds.ro.

Către unitatea spitalicească au fost direcționate autospeciale de stingere cu apă și spumă, una destinată intervențiilor la înălțime, dar și o autospecială pentru transport victime multiple. Din fericire, nu a fost necesară intervenția cadrelor medicale, pentru că, potrivit celor de la ISU Gorj, nu au fost persoane care să fi suferit leziuni în urma acestui episod, nefiind necesară evacuarea nici a pacienților și nici a cadrelor medicale.

Echipele de pompieri au descoperit că fumul dens provenea de la un corp de iluminat aflat într-o baie situată pe holul secției respective, mai anunță ISU. Deja până să ajungă salvatorii în zonă, angajații spitalului folosiseră un stingător, în încercarea de a lichida incendiul, în acest sens decuplând și lampa respectivă de la alimentarea electrică.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger