AcasăSOCIALIncendiu la o școală din țară. Au intervenit pompierii. Zeci de elevi,...

Incendiu la o școală din țară. Au intervenit pompierii. Zeci de elevi, evacuați – VIDEO

Incendiu la o școală din țară. Au intervenit pompierii. Zeci de elevi, evacuați - VIDEO (sursa foto: Facebook./ISU Vrancea)

Un incident apărut la o unitate de învățământ din județul Vrancea a pus în alertă nu doar reprezentanții școlii, ci și pompierii.

Totul, ca urmare a unui incendiu izbucnit, luni dimineață, la o anexă a unei școli din comuna Mera. Din câte a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, aproximativ 30 de copii au fost evacuați din unitatea de învățământ, potrivit ziare.com. La fel și 16 cadre didactice și persoane din rândul personalului auxiliar.

Conform primelor date, incendiul s-a declanșat în spațiul în care se află centrala pe lemne a școlii respective. Din fericire, nu s-a extins la sălile de clasă.

Luna trecută, pompierii vasluieni au intervenit la o școală din Poienești, după ce au fost chemați în ajutor. Și atunci s-a aflat că a fost vorba despre un incendiu în zona centralei  școlii. La momentul respectiv, elevii nu ar fi apucat să intre la clase, episodul producându-se la primele ore ale dimineții. DETALII AICI.

72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger