AcasăSOCIALIncendiu la o casă din Capitală. „Erau flăcările foarte mari”/10 autospeciale de...

Incendiu la o casă din Capitală. „Erau flăcările foarte mari”/10 autospeciale de stingere, trimise la fața locului – VIDEO

sursa foto: stiripesurse.ro

Au fost momente de spaimă, noaptea trecută, ca urmare a izbucnirii unui incendiu puternic la o casă de pe Șoseaua Giurgiului. Patru oameni aflați în clădire au reușit să iasă la timp, iar pompierii au reușit să stingă incendiul.

Pompierii au fost alertați despre producerea incendiului în cursul noptii de luni spre marți. Totul s-a întâmplat pe Șoseaua Giurgiului, din Capitală.

„Ne-am speriat”

Acoperișul unei case a ars cu flăcări uriașe, care au ajuns rapid și la mansardă, potrivit Știrile ProTV.

„Am văzut niște flăcări mari, eram acasă și am fugit. Și când văd să ia foc casa. Am auzit că de la niște panouri solare”, a povestit un tânăr.

„Ne-am speriat, normal că ne-am speriat. Că erau flăcările foarte mari” – a mărturisit un bărbat.

 

S-a intervenit cu 10 autospeciale de stingere

Proporțiile incendiului au făcut ca la fața locului să fie trimise mai multe autospeciale de pompieri. Astfel că s-a intervenit cu 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar la fața locului a ajuns și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

La parterul clădirii este o patiserie, dar din fericire acolo nu se aflau persoane la momentul producerii incidentului. În clădire locuiește o familie, iar patru persoane care se aflau în casă s-au autoevacuat. Și, din primele informații, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Nu se știe precis de la ce a pornit incendiul, dar toate aceste aspecte urmează să fie lămurite de către specialiști, în urma unor cercetări.

Ce a anunțat ISU

„Astăzi, 20.02.2024, în jurul orei 00:30, pompierii din cadrul ISU B-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casa tip parter + un etaj, pe Șoseaua Giurgiului, în Sectorul 4 din Municipiul București.

La sosirea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără deschisă pe întreaga suprafață a acoperișului, aproximativ 400 de mp. În urma evenimentului patru persoane s-au autoevacuat.

Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD”, a transmis marți dimineață ISU București-Ilfov, într-o informare.

author avatar
Andrei Coman