AcasăSOCIALIncendiu la hotelul stadionului din Alba Iulia/Mai mulți sportivi, evacuaţi de pompieri...

Incendiu la hotelul stadionului din Alba Iulia/Mai mulți sportivi, evacuaţi de pompieri – VIDEO

sursa foto: alba24.ro

Pompierii din Alba au intrat în alertă și au intervenit, vineri dimineață, 23 februarie, pentru a stinge un incendiu ce se manifesta cu degajare mare de fum.

Un incendiu s-a produs vineri dimineaţa în hotelul aflat în incinta stadionului din Alba Iulia, unde, la momentul declanşării alarmei, se aflau 15 sportivi, care au fost evacuaţi din clădire de către pompierii militari, potrivit Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a anunţat că Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în municipiul Alba Iulia. Incendiu care se manifesta cu degajare mare de fum, la o magazie de depozitare a echipamentelor sportive.

Oficial ISU Alba: „E vorba despre hotelul stadionului CSM Unirea”

Din primele informații, 15 sportivi se aflau în clădire, aceștia fiind evacuați de către pompieri, nefiind înregistrate victime. După ce au lichidat incendiul, pompierii au început demersurile menite să ducă la ventilarea spațiului.

„Este vorba despre hotelul stadionului CSM Unirea, unde, la momentul declanşării alarmei de incendiu, se aflau 15 sportivi, care au fost evacuaţi din clădire de către pompierii militari. Incendiul este lichidat. Se lucrează la ventilarea spaţiului”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan. Aceste a precizat că nu au fost victime.

Cauzele exacte care au dus la izbucnirea incendiului urmează să fie stabilite, cel mai probabil în perioada următoare, în urma unor cercetări ce se vor face la fața locului.

 

author avatar
Andrei Coman
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger