AcasăSOCIALIncendiu într-un tren de călători, pompierii au intervenit de urgență. Unde s-a...

Incendiu într-un tren de călători, pompierii au intervenit de urgență. Unde s-a întâmplat totul – FOTO

Incendiu într-un tren de călători, pompierii au intervenit de urgență. Unde s-a întâmplat totul - FOTO (sursa foto: ISU Arad)

Călătorie cu emoții pentru câțiva pasageri aflați la bordul unui tren de călători care se îndrepta spre Arad. Din fericire, nu au existat victime.

Un incident apărut la bordul unui tren de călători a făcut necesară intervenția pompierilor. Mecanicul garniturii a fost cel care a dat alerta la 112.

Totul s-a întâmplat miercuri seară, în jurul orei 20. Când, din câte au anunțat reprezentanții ISU Arad, mecanicul unui tren Regio care circula pe ruta Brad – Arad a sunat la numărul unic de urgență anunțând că la garnitura de tren formată din două vagoane izbucnise un incendiu.

Toți oamenii aflați la bord au coborât la timp

(sursa foto: ISU Arad)

Trenul era oprit în Halta Seleuș. Atât cei șase călători, cât și cei doi mecanici conductori care se aflau la bordul garniturii la momentul în care a fost observat incendiul au coborât la timp, astfel că nu au fost probleme în ceea ce privește siguranța lor. Și nimeni nu a avut de suferit de pe urma acestui episod neprevăzut.

După ce s-a primit alerta de incendiu, pompierii s-au îndreptat rapid către locul în acre se afla trenul de călători. ”La intervenție s-au deplasat 2 echipaje ale Detașamentului Ineu, 1 echipaj de stingere si unul SMURD.

Echipajele au ajuns în 10 minute la fața locului, subunitatea fiind aproape de locul incidentului, și au reușit să limiteze și să stingă incendiul fără că acesta să se propage la întreg vagonul”, anunță ISU Arad.

(sursa foto: ISU Arad)

Cât despre condițiile care au dus la producerea acestui incendiu, sursa citată menșionează drept cauză probabilă o „frecare mecanică”.

Incendiu la un vagon cisternă încărcat cu benzină

Incidentul de miercuri seară a avut loc la aproape o săptămână după ce pompierii prahoveni au intervenit pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în dimineața zilei de joi, 8 iulie, la un vagon cisternă încărcat cu benzină.

Acesta făcea parte dintr-o garnitură de 22 de vagoane cisternă ce transportau combustibil – motorină și benzină. Până la stingerea incendiului, circulația ferivoară între Bușteni și azuga a fost blocată.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger