AcasăSOCIALIncendiu într-un bloc, în Prahova. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Incendiu într-un bloc, în Prahova. Un bărbat a fost găsit carbonizat

(sursa foto: Facebook/Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani)

Un incendiu izbucnit, miercuri dimineață, 13 decembrie, într-un apartament dintr-un bloc din Câmpina, județul Prahova, a sunat mobilizarea în rândul pompierilor, care au intervenit de urgență la fața locului. Din păcate, un om și-a pierdut viața în urma acestui incident cu urmări dramatice.

Este vorba despre un bărbat, găsit carbonizat de către pompieri, într-o cameră a apartamentului afectat de incendiu.

Incendiul a izbucnit miercuri dimineaţă la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din municipiul Câmpina.

15 persoane au ieșit singure din bloc, alte 7 fiind evacuate de pompieri

Din câte a anunțat ISU Prahova, 15 persoane din imobil s-au autoevacuat şi 7 au fost evacuate de către pompieri, printre acestea fiind şi un vârstnic, nedeplasabil.

„În apartamentul afectat, incendiul se manifestă la nivelul unei camere, în care, din nefericire, pompierii au identificat o persoană de sex masculin carbonizată”, a transmis sursa citată.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, precum şi un echipaj SMURD. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpina au acționat pentru localizarea şi lichidarea incendiului produs la apartamentul din blocul situat pe Bulevardul Carol din municipiul prahovean.

author avatar
Andrei Coman