AcasăSOCIALIncendiu într-un apartament. Zeci de locatari evacuați din bloc, trei oameni au...

Incendiu într-un apartament. Zeci de locatari evacuați din bloc, trei oameni au ajuns la spital

Incendiu într-un apartament. Zeci de locatari evacuați din bloc, trei oameni au ajuns la spital

Pompierii s-au îndreptat de urgență, cu mai multe autospeciale, în zona unui bloc din Tîrgu Mureș, după ce au fost alertați despre producerea unui incendiu într-o locuință din imobilul respectiv.

S-a întâmplat marți dimineață, în jurul orei 4.30, când, conform ISU Mureș, pompierii militari de la Detașamentul Tg. Mureș au intervenit la incendiul care a afectat un apartament. Potrivit sursei citate, 31 de locatari au fost evacuați din bloc, iar trei oameni au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe din oraș, ”victimele fiind de cod verde”.

Cauzele care au dus la producerea incendiului din locuința respectivă urmează să fie stabilite de către specialiști.

Casă cuprinsă de flăcări în Dorohoi

foto: ISU Botoșani

Nu a fost singura intervenție a pompierilor la un incendiu de locuință, în perioada Sărbătorilor Pascale ortodoxe. Luni se aflase că, în cursul nopții anterioare, o casă din Dorohoi, județul Botoșani, a fost afectată de un incendiu, izbucnit, conform datelor făcute publice din direcția ISU local, de la o țigară lăsată să ardă în apropierea unor materiale combustibile.

Vecinii au fost cei care au dat alarma. Cele două persoane aflate în incintă – bărbat de 52 ani și o femeie de 64 ani – au ieșit din locuință. Deși nu aveau urme de arsuri, cei doi au fost duși la spital, pentru a le fi evaluată starea de sănătate.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger