AcasăSOCIALIncendiu într-un apartament! O femeie și-a pierdut viața. Unde s-a produs nenorocirea...

Incendiu într-un apartament! O femeie și-a pierdut viața. Unde s-a produs nenorocirea – VIDEO

Incendiu într-un apartament! O femeie și-a pierdut viața. Unde s-a produs nenorocirea - VIDEO (sursa foto: Facebook)

Momente de spaimă pentru locatarii unui bloc din Pitești, după ce s-a dat alerta că într-un apartament din imobil a izbucnit un incendiu.

Au fost chemați de urgență pompierii. Iar la fața locului au intervenit și paramedicii de la SMURD. Totul s-a întâmplat în cursul nopții de miercuri spre joi. Din păcate, a existat o victimă. O bătrână care locuia în apartamentul afectat de incendiu a pierit, în ciuda eforturilor făcute de salvatori pentru a o scăpa din ghearele morții.

”Incendiul s-a manifestat într-o debara şi pe holul apartamentului, cu degajare mare de fum în locuinţă şi pe casa scării blocului. Femeia în vârstă de 79 de ani a fost găsită de către pompieri căzută în interiorul locuinţei, iar după ce a fost evacuată au fost începute manevrele de resuscitare de către paramedicii SMURD, ulterior manevrele fiind preluate de către echipajul SMURD TIM”, din câte au anunțat reprezentanţii ISU Argeş, citați de Agerpres.

Din păcate, s-a aflat că manevrele de resuscitare nu au avut rezultatele sperate, iar femeia a fost declarată decedată. Din primele verificări derulate în acest caz, se pare că incendiul ar fi pornit de la o lumânare lăsată aprinsă.

Un bărbat de 89 de ani a avut de suferit în urma unui incendiu

Zilele trecute s-a aflat că un bătrân de 89 de ani s-a ales cu arsuri pe față și pe o mână, după ce în apartamentul în care locuia, în Pitești, a izbucnit un incendiu. Din câte s-a aflat din direcția ISU Argeș, în ajutorul bărbatului a intervenit un pompier care locuiește în același bloc.

”L-a găsit căzut, aproape de ușa de la intrare, dar conștient! Era intoxicat cu fum și abia respira. După ce l-a coborât 2 etaje mai jos, a început să își evacueze pe rând și vecinii. Când i-au sosit colegii, l-au găsit lângă bătrân”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a ISU Argeș.