AcasăSOCIALUPDATE. Incendiu în Capitală, la Piața Delfinului. Zeci de oameni, evacuați. Pompierii...

UPDATE. Incendiu în Capitală, la Piața Delfinului. Zeci de oameni, evacuați. Pompierii au intervenit 14 autospeciale – VIDEO

UPDATE. Incendiu în Capitală, la Piața Delfinului. Zeci de oameni, evacuați. Pompierii au intervenit 14 autospeciale - VIDEO (sursa foto: antena3.ro)

Pompierii au intrat în alertă, miercuri după-amiază, după ce au fost anunțați despre producerea unui incendiu în Capitală, la Piața Delfinului.

UPDATE: Flăcările au afectat un restaurant. Zeci de oameni au fost evacuați. Din primele informații reiese că nu au fost persoane care să fi avut nevoie de transport la spital. Pompierii au reușit deja să localizeze incendiul, intervenindu-se pentru stingerea acestuia. Nu se cunosc momentan date cu privire la nivelul pagubelor materiale produse de acest nefericit episod.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la un restaurant și pe fața complexului, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați. Au fost evacuate de către pompierii militari din interiorul restaurantului circa 35 de persoane, iar circa 30 de persoane s-au autoevacuat.

În acest moment, incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de transport la spital”, a declarat Radu Maior de la ISU București într-o intervenție în direct la postul B1 TV.

Nu se cunosc încă informații cu privire la cauzele care au dus la izbucnirea acestui incendiu. După ce intervenția de stingere se va fi încheiat, pompierii urmează să facă la fața locului o serie de cercetări menite să stabilească exact toate aceste aspecte.


Din primele informații venite din direcția ISU București-Ilfov reiese că în zonă se intervine cu 14 autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu două autoscări. De asemenea, la fața locului au ajuns și echipaje SMURD.

”Arde pe 150 metri pătrați pe o parte a complexului, cu degajări mari de fum”, se menționează într-o informare a ISU.