AcasăSOCIALIncendiu de proporții la o cunoscută shaormerie din Capitală. Doi angajați, în...

Incendiu de proporții la o cunoscută shaormerie din Capitală. Doi angajați, în grija cadrelor medicale și două blocuri evacuate – FOTO/VIDEO

(sursa foto: ISU București-Ilfov/Facebook)

Au fost momente de panică, la primele ore ale zilei de miercuri, în zona unei cunoscute shaormerii din Capitală, aflate în apropierea unor blocuri de locuințe. Au răsunat sirenele pompierilor, iar mulți oameni au ieșit în stradă, locatarii a două imobile fiind evacuați. Doi angajați au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au inhalat fum.

Incinta situată pe bulevardul Dimitrie Cantemir, în sectorul 4 al Capitalei, a fost afectată de flăcări puternice și fum. Până ca în zonă să ajungă pompierii, cu mai multe echipaje, câțiva martori au filmat incidentul care a afectat shaormeria Dristor, iar din imaginile surprinse se pot vedea proporțiile incendiului. ”Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de peste 400 mp.

Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant”, din câte au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București Ilfov, via Facebook.

Doi angajați, în grija cadrelor medicale

O femeie și un bărbat, angajați ai restaurantului, au primit primul ajutor de la echipajele SMURD și de la Ambulanța București-Ilfov aflate la fața locului, ca urmare a faptului că au fost expuși la monoxid de carbon, potrivit aceleiași surse.

Cauzele care au dus la izbucnirea incendiului urmează să fie stabilite de către specialiștii din rândul pompierilor.