AcasăSOCIALIncendiu de proporții în Slatina, 9 mașini avariate, o clădire făcută scrum...

Incendiu de proporții în Slatina, 9 mașini avariate, o clădire făcută scrum – VIDEO

Incendiu de proporții în Slatina. Clădire învăluită de flăcări, mai multe mașini distruse - VIDEOIncendiu de proporții în Slatina. Clădire învăluită de flăcări, mai multe mașini distruse - VIDEO (sursa foto: captură video)

Desfășurare de forțe ale pompierilor, pentru stingerea unui incendiu de proporții.

Pompierii au intervenit cu mai multe mașini de stingere, inclusiv cu o autospecială pentru intervenție la înălțime, în noaptea de duminică spre luni, pentru a stinge cât mai repede flăcările care au cuprins o clădire dezafectată aflată pe o stradă din Slatina. În urma incendiului, mai multe mașini parcate în zonă au fost avariate.

Clădirea a ars generalizat

Pompierii au luptat mai multe ore pentru a lichida incendiul și a îndepărta orice urmă de risc, după izbucnirea focului. Totul s-a întâmplat pe strada Pitești, din orașul Slatina.
Din câte s-a anunțat din direcția ISU Olt, s-a intervenit „pentru lichidarea unui incendiu puternic, izbucnit la o clădire dezafectată”. „Clădirea, cu suprafața de peste 120 de metri pătrați, arde generalizat, iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate din cauza căldurii degajate de incendiu”, potrivit aceleiași surse.

Odată încheiată misiunea salvatorilor, s-a aflat că respectiva clădire a ars în totalitate și că 9 autoturisme parcate în zonă au fost avariate.

Rămâne să se stabilească exact cauza care a dus la producerea incendiului, din primele informații reieșind că ar fi fost vorba despre „folosirea focului deschis în spaţii închise, cel mai probabil de către o persoană fără adăpost”.