AcasăSOCIALIncendiu cu urmări înfiorătoare! Bărbat dus la spital, cu arsuri grave. Unde...

Incendiu cu urmări înfiorătoare! Bărbat dus la spital, cu arsuri grave. Unde s-a întâmplat totul

Pompierii, dar și cadre medicale au intervenit, duminică, într-o localitate prahoveană, unde a avut loc un incendiu la o casă din comuna prahoveană Râfov. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost dus la spital, după ce a suferit arsuri.

E vorba despre un bărbat din localitatea prahoveană Râfov, care a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce locuinţa i-a luat foc, potrivit news.ro. Conform ISU Prahova, omul a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului, de gradele doi şi trei.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la spital, pentru a primi îngrijiri suplimentare din partea medicilor.

Pompierii care au intervenit la fața locului cu două autospeciale au stins flăcările. În urma cercetărilor derulate, aceștia au ajuns la concluzia că focul ar fi pornit de la o țigară uitată aprinsă, potrivit aceleiași surse.

ISU Giurgiu: „Fiți responsabili și instalați detectoare de incendiu în locuințe!”

Încă de la finale lunii august, cei de la ISU Giurgiu atrăgeau atenția asupra utilității instalării unor detectoare de incendiu în locuințe.

„🙏RISC – “Mai bine previi decât să nu fii!”
Experiența ultimilor ani ne-a arătat faptul că, de cele mai multe ori, incendiile fac victime în timpul nopții, când oamenii dorm și nu pot avea o reacție rapidă.
🔥 Intoxicațiile cu monoxid de carbon, incendiile, acumulările de gaze, urmate de explozii pot fi prevenite prin montarea în locuință a unor detectoare de fum și de gaz.
La nivel național, astfel de evenimente s-au transformat în adevărate tragedii, în urma cărora mai multe persoane și-au pierdut viața sau au fost rănite, iar locuințele în care s-au petrecut incidentele au fost avariate.
‼️ Fiți responsabili și instalați detectoare de incendiu în locuințe! În caz de pericol, acestea vor declanșa alarma în timp util și, în acest fel, veți putea reacționa pentru a vă salva viața și locuința!”, au transmis, via Facebook, reprezentanții ISU Giurgiu, pe 27 august.

author avatar
Andrei Coman
261 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Fiti responsabili si instalati detectoare de incendiu in locuinte”! Deci aici au vrut sa ajunga slugile întunericului …. sa-si mai bage omul in casa inca un aparat care sa-l spioneze…

    Oricum, eu cand dorm, pot urla 10 alarme, ca nu ma trezesc asa repede…. hahaha….

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri