AcasăSOCIALCasă mistuită de un incendiu. Un bărbat de 42 de ani, găsit...

Casă mistuită de un incendiu. Un bărbat de 42 de ani, găsit carbonizat

Incendiu cu urmări cumplite. Un bărbat de 42 de ani a fost găsit mortIncendiu cu urmări cumplite. Un bărbat de 42 de ani a fost găsit mort (sursa foto: Facebook/ISU Botoșani)

Flăcări puternice au cuprins locuința unui bărbat în vârstă de 42 de ani. Omul și-a găsit sfârșitul în casa mistuită de incendiu.

Nenorocirea s-a produs marți seară, pe 23 noiembrie, în județul Botoșani. Victima, din satul Rediu, comuna Răuseni, a pierit în condiții înfiorătoare.

Din câte s-a anunțat din direcția ISU Botoșani, un vecin a dat alarma, iar pompierii au intervenit degrabă să stingă incendiul. Două autospeciale cu apă și spumă au ajuns la fața locului. La fel și pompierii voluntari din comună. Și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Ce au găsit pompierii ajunși la fața locului

„Când pompierii au ajuns la fața locului, casa ardea în totalitate. Trupul carbonizat al proprietarului a fost găsit în casă, după ce incendiul a fost lichidat”, au transmis cei de la ISU Botoșani.

Din primele verificări, s-a conturat o posibilă ipoteză în privința cauzelor care au dus la producerea cestui incendiu. „Evenimentul a fost generat, cel mai probabil, după ce bărbatul a adormit cu ţigara aprinsă”, menționează sursa citată.

Nu este, din păcate, singurul incendiu care a afectat, în ultimele zile, o casă aflată pe raza acestui județ. Pe 20 noiembrie, salvatorii de la ISU anunțau că un incendiu a afectat locuința unei familii cu trei copii, din comuna comuna Suharău. Focul a cuprins acoperișul casei, pompierii fiind chemați de urgență pentru a stinge incendiul.

272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger