AcasăSOCIALIncendiu cu urmări cumplite într-un bloc din Suceava. Doi oameni au murit

Incendiu cu urmări cumplite într-un bloc din Suceava. Doi oameni au murit

A fost panică în rândul locuitorilor unui bloc din Suceava, ca urmare a izbucnirii unui incendiu. Din păcate, două persoane și-au pierdut viața. Mai mulți oameni au fost evacuați.

Un incendiu cu urmări grave a avut loc într-un apartament situat într-un bloc din municipiul Suceava. Totul s-a aflat luni dimineață, 5 februarie.

Peste 20 de persoane evacuate

Două persoane au fost găsite moarte într-un apartament din municipiul Suceava, după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de un incendiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit Agerpres.

S-a întâmplat pe strada strada Alexandru cel Bun din Suceava. Conform sursei citate, ca urmare a incendiului din bloc, pompierii au evacuat cinci persoane, în timp ce alte 16 au reuşit să iasă singure din spaţiile de locuit.

Doi oameni și-au pierdut viața

Din păcate, în apartamentul afectat de incendiu au fost găsite două persoane în vârstă – o femeie și un bărbat – care erau inconștiente.

Din nefericire, în interiorul apartamentului, au fost găsite două persoane inconştiente, un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani. Pentru ambele persoane, medicul de pe ambulanţa SMURD TIM a declarat decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Nu se cunosc deocamdată informații cu privire la condițiile care au dus la izbucnirea incendiului. Cel mai probabil, specialiștii vor stabili, în perioada următoare, în urma unor cercetări, de la ce a pornit totul.

author avatar
Andrei Coman
178 afisari

2 COMENTARII

  1. Cica aia de dinainte de 1989 erau prosti. Fiecare asociatie de locatari avea obligatia ca sa monteze pe fiecare palier de bloc cel putin cate doua stingatoare pe peretele holului. Stingatoarele trebuiau sa aiba facuta revizia anual de catre pompieri.
    Acum in „democratie” doare pe toata lumea in banana.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri